Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čoviću Bakire Majkićka i ostali levati vratite pare od bijelog hljeba što ste uzeli po 30 000KM
Ne treba održavati izbore, neka ostane ovako kako jeste. Komšić i Džaferović predsjednici do smrti, dok autobusi u kolonama otpremaju Uzepejce za Minhen. Ništa ne dirat dok odlaze!
RefkiniAhbabi za merhamet odvaja hahahaha u koji merhamet i daj od toga merhameta finansijski izvještaj
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zavisna, nesuverena,podjeljena,Bosna i Hercegovina....sve suprotno ispalo.i da....najjadnija u Europi
Da nisu političari potrošili sav novac na druge gluposti ko novi izborni zakon da izbora ne bude? Najbolje neka kazne i sankcionišu ljude koji su to uzrokovali.
Pa može sam Bakir finansirati izbore da hoće, ali neće. Svejedno mu je, bili ili ne bili izbori opet će Fadil i Čavara biti Premijer i Predsjednik. Kakvi su to izbori kad se ne mogu implementirati rezultati izbora. To je već milionita prevara naroda, pa zato Bake nedaj pare, svejedno je.
A zasto nema budzeta institucija BIH za 2022.? Parw su tu? Vec pola godine gazimo 2022.? Sta je sa budzetom? Ne mozete ga usvojiti...pa hajte kucama? Pustite druge da ga usvoje?
Šta vrijedi ako će Fodil opet biti premijer?
Nisam ja dao Hrvatima ministarstvo finansija a uzeo civilnu zaštitu da bi postavio solaka/Scarface i zapošljavao kriminalce.
Koji cirkus ....one tri budale vec znaju da ce ostati na vlasti zahvaljujuci VAMA DRAGI NARODE ..... a pare za izbore neka obezbijede Bakir , Covic i Dodik , koje su opljackali od VAS DRAGI NARODE .....dokle vise DRAGI NARODE .....:(
Svejedno ce sve ostat isto. Nema potrebe da se održe
Ovaj UZP-a parron ovaj HDZ-a ovjek koplikuje a ogrozeni krvati a drze sve sve sem presjednisvo jkoje je ikebana
Da li ce ova na ovoj slici krivožvalji zajedno s milanovicem na dan bjeli traka u prjedoru obiljeziti svetog orbana rođendan. U tom ebtitetu pored boga dodika, pojavio se i sv.orban Teokratija.
Ništa od toga.
pa za 4 dana ovi ne mogu da se dogovore da sazovu sastanak u birtiji, a ne da usvoje budžet i sve što ide i treba! Ja se samo nadam da će CIK/SIP ostati dosljedan svojim izjavama kad su raspisali izbore, da imaju namjeru predati tužbe protiv svih (ne)odgovornih u lancu za nerad i opstruiranje u vezi odobravanja novca.....
Nemaju novca naravno da nemaju novca kada sve pokradose a na kraju krajeva kako je mogu ce da nema novca kada u budzetu dodu toliki milioni nije to nego se oni boje jer znaju da ce izgubiti pa zato nece da obezbijede novac za izbore ali bez obzira na sve izborit ce biti koji su raspisani za 2 Oktobar a lopove cemo skinuti sa vlasti vec se zna da ih ne imenujem.
Krivicno goniti one koji opstruiraju demokratiju i zakonsko pravo gradjana da biraju i budu birani...
Zasto se sve docekuje na noz.Ovdje se zeli zabetorati stanje nbez reforme glomazne skupe administracije nema prosperiteta.Reoraganizacija Federacije:ukidanje Kantona. Ukoliko je Covic spreman da Ukinemo Kanatone da racionlaizairamo glomaznu administraciju stranacih Uhljeba treba prihvatiti ove razgovore. Ili udvajanje kantontona HNK-SBK jedna Mjesoviti .Kraina ostaje Bosnjacki kanton.Ustedili bi najmanje tri milijarde maraka
Ima vremena u četiri naredna dana ,ne kontam cc