Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će materijale zbrinuti shodno praksama dobrog upravljanja otpadom. Svakako bolje nego što su radili dok su ih dijelili, pa stubišta, sandučići i ulice bili sedmicama zakrčeni papirnim otpadom i kramom.
dograbila sam u Sarajevo iz Nemile negdje oko Zenice, iščerali me iz porezne, došla na novo radno mjesto, muž me nogiro, a uposlenici ne pričaju samnom sve mi jeh3avaju hodnikom i po kancelarijama, kome dalje na kazan?
Bolje da se CIK bavi izborima i izbornim prevarama, dopisivanjem glasova, laziranjima itd itd itd a ne da sve sto se lazira i dopise bez problema samo potvrde kao validno. MRŠ
A ujedno neka se CIK pozabavi izjavama bakira izetbegovica
Nisam znao da ima zakon za ovo. Da sam znao, prijavljivao bih plakate koji stoje godinama na javnim povrsinama.