Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lendo Blokiraj Izdajnike i Dusmane Drzave na svakom Koraku !
Stojanovic ljubitelj postovalaoca lika i dijela Darija Kordica !
Gledaj Stojanovica Koji se cijeli Zivot povlaci po Poslanickim Klupama i Mlati Narodne pare a sad bi da Kroji Sudbinu Bosnjaka i Drzave uz pomoc Hdz i Stranaca
Cak niti politicari nisu toliko podjeljeni kao mi kad izadjemo na izbore.
Dovede nama trojka štovateljicu ratnog zločinca Dario Kordića na čelo Federacije.
Ne pita se Lendo , Bake je glavni , njemu i seki gori pod nogama!
Stojan i Dinokio se ne oglasise juce povodom napada iz rs na dan nezavisnosti, ali je zato Kifla uvece, našao da prigovori Komsicu hahahah. Stojane kako danas sa islamofobijom?
Od danas SDP ima 30 dana roka da pokaze i dokaze kako nije samo HDZ filijala u Sarajevu. Ako su patrioti zajedno s SDA imaju vecine u parlametnu i domu naroda i izbacice HDZ kao blokatore iz vlasti.
hvala kosarkas sve poklonjeno kao na tacni izvolite samo da ja svoje dupe smjestim a vama dajem sve 👏👏👏👏👏👏👏👏