Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nam hoće barem autobuse ko izbjeglicama, da se ne smrznemo. Nek srbima rusi poklone autobuse a nama bošnjama arapi jer sami ioanako ništa nejmamo osim krova nad glavom. Nemamo jadni ničega nek nam drugi dadnu milostinju. Nemamo pameti sami nek nam drugi poklone i pamet da ne živimo kako živimo. Nek nam poklone i vrjedan duh da se počne raditi nego upirat prst na druge. Nek nam dadnu sve džaba na kraju krajeva nebil zakržljali još više.
ponesite ikone ako ih imate.
drzite se sugrađani
Ama sta je sa UKC? Gdje je Ikonas? I ja pitam bez veze. Pa on se krije Rusie,Ukraine, Interpola, Sipe, joj, joj joj. Strah je 1000 puta gori od zatvora
Spasit će njih ćirilica, boli ih k
Zašto moraš biti toliki idiotu ovakvoj situaciji?! Tresla se BiH, Hrvatska, Srbija itd...
Oni barem cuvaju svoje staro pismo bosnjo, dizes povelju kulina bana u nebesa a ne znas je ni procitati.
Nakon prekopavanja i premještanja primarnih i sekundarnih masovnih grobnica,konačno prvi ozbiljniji posao za CZ RS (civilna zaštita genocidne tvorevine) !!!
Pandemičari zatvaraju ljude u kuće a Bog ih istjeruje napolje. Hvala Bogu što ih demantuje
2020. ne znas gdje si manje siguran, vani ili unutra