Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četri Turčina
a srba čovića niđe
Mogli su mu napomenit da je Crna Gora usvojila rezoluciju o genocidu u Srebrenici ;)
Svi ste smijesni
ima bosne, beglerbeze i u njoj bosnjaka! bili su tu prije vas i akobogda bit ce tu i poslije vas. boga se bojim malo, sultana nimalo, a vezira ko dorata svoga.
"unapređenje saradnje" je druga riječ za nove Turske "Kulturne Centre" u BiH. Manite se Turske, diktature koju mrzi cijeli svijet, probajte malo unaprijedit saradnju sa Švabama ili možda Komšijama
NIJE LIJEPO DA SE ZLOČINAC MIJEŠA U UNUTARNJE STVARI SRBA I HRVATA. ŠTO NO TUKAČA BISMILA ŽABANIĆ REČE; MRŠ KUĆI!
Otišli na noge nekadašnjem okupatiru BIH, nisu samo poginuli glave već i svoja koljena.
Pito Brka međeda, jel ti stvarno navijaš za Bosnu kad igra protiv nas? Međed kaže, navijam isto za Srbiju kad igra protiv vas. Brka kaže, aj međede, daću ti jedan dobar plac blizu mora da ozidaš stambeni blok, a ti lepo budi dobar ko što nisi i nemoj se petljati oko ovoga šta radi Tašjapi po Bosni. Ova dva pajpuza samo gledaju i ne razumiju ama baš ništa ali slute da Brka želi da do kraja mandata za jedno dvaes godina glavni grad Bosne bude Beograd.
Ma otisli na odmor pustite suplje price btw sefik ko saksija hahaha
Ponižava ih Erdogan samo al će zato naše kraljice sutra poniziti njihovu reprezentaciju.Biće 3x bez vađenja.
Gledajte zeljka Komsica(sejdu)..unovčio zlatnog ljiljana...Doživotni politicar s temema:Čula,rekla,kazala...Rekli su,nisu rekli...Komsic:Nema nista od peljeskog mosta..dačiću vruće..dan drzavnosti..Dodik je divljak...Non paper...peljski most...sretan 8 mart..sretan bozic/bajram...Dvoriste Nane Fate orlović i kraj mijeseca i 6 hiljada...Narod bio glup narod ostao glup-Sejdo 6000 KM.Sejdo najgluplji-ali opet sve nadmudrio.
A i nije tesko nadmuriti krezzzube ciigane/seljake.
Erdogan ima veci mozak od sve trojice ...