Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od moljakanja za pomoć i dodvoravanja nekim zemljama prelazimo u jednakopravna partnerastva i to zahvaljujući dr. Bećiroviću. Napokon djelujemo ozbiljno!
Mašina je pokrenuta, možemo i mi u pokret ili možemo stagnirati i izumrijeti, Bećirović je to shvatio.
Dr. Bećirović je pravi državnik kojim se možemo ponositi! Shvatio je da bez saradnje ne možemo nigdje. Bravo Denise!
Dostojanstveno, pismeno; samo naprijed Denise!
Iskreno najviše volim što slovom zakona odgovara na sve provokacije iz RSa. Objašnjava zašto je imovina državna citirajući Ustav, objašnjava zašto RS nema neke ovlasti kojima pretenduje citirajući zakon ove zemlje i to je stvarno potrebno da ljudi znaju. Tako se odgovara.
Činjenica da se za Bećirovićevog mandata više posla obavilo na bilateralnom i multilateralnom nivou nego u prethodnih 6 zajedno. Bravo Bećiroviću!
Ovako to izgleda kada je političar pismen, školovan i kada zna diplomatiju. Bećiroviću drugi mandat!
Samo naprijed Predsjedniče, moju podršku imate!
Bećirović je pravi diplomata i on nas može uvesti u EU.
Sta kaze imamo njihovu podrsku 😂😂😂😂
Put ka EU je tolko vise izlizana fraza da ce se pocet koristit u svakodnevnom govoru...doslovno vise niko ne zna ni sta to znaci, govore samo reda radi
Becirovicu stoji diplomatija, pravi je predsjednik. Nadam se da ce i ostali predstavnici Bosnjaka krenuti njegovim stopama
Bećirović se pojavljuje na svakom sastanku sa zvaničnicima, svaka čast.
Becirovic je penicilin za neprijatelje Bosne. Njemu ne mogu poturati podvale jer je najsposobniji političar u regiji. S Bakirom su se bukvalno poigravali.
Samo naprijed dr. Becirovic. Ovi borovi i mali miševi sto te napadaju u komentarima su i prije izbora pisali protiv tebe pa si ih pomeo na izborima. Tvoje je da nastaviš raditi kao i do sada, a narod sve vidi i sve zna.