Komentari (404)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO NEK SE NE SASTAJU SA KRIMINALCIMA IZ SDA!
@mige83 međunarodna zajednica je svjesna kvaliteta ovog čovjeka, s tim u vezi i održan ovaj sastanak. Čast nam je imati osobu poput Vas g. Radončiću, do pobjede i bolje budućnosti svih nas..
mige83 ne zaboravi da je i Scepo njihovo tele
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pravi Državnik dostojanstveno sa civiliziranom Europom i Amerikom.Bravoo.Naravno da mi sami moramo odraditi stvari a imamo pruženu ruku i podršku sa njihove strane.Samo naprijed
Vrijeme je za promjene!!!Vrijeme je za Dostojanstvenu Bolju i Bogatiju Bosnu i Hercegovinu.
@ajfilgud tako je. istjerajmo ološe iz sda, sdp i sbb
Bravo Fahro!
Svaka cast gospodinu Radoncicu vidi se ko je istinski lider 💪💪💪🍀🍀🍀
ali ce zato redovno uzimati plate po 50.000 :)
Još kada bi ovldao, Federalnom TV, Oslobođenjem i TV1, ahahahaha - gdje bi ti kraj bio? Zna se u zatvoru Istočnno Sarajevo, sa Bakirom i ostalima zajedno.
Medjunarodna zajednica nametnula Dejtonski ustav i sve uz njega,a sad ne zeli da namece rjesenja za probleme koje nasi uhjlebi ne zele da rijese.
nema se tu šta više dodati. tako je
Vise se ovi bitni ljudi sastaju sa Radoncicem nego sa Bakirom ! Sto li ?
Samo naprijed!
Fahro i taj ćelo - đaba vam uvlačenje - niste vi njihovi igrači! Igrač je onaj za koga se kaže da je najpopularniji u Federaciji. Tako govore ankete već tri mjeseca. Podrumaši i kahve kuhvarice nemaju prođu!
AL Capone......................................
ovdje su jedini problem SDA, HDZ i SNSD!
mrs - i njihove podguzne muhe! Podrepaši jakako!
Sastaju da se ugovore prevoz heroina za EU. Ameri su tu samo ako licnu korist imaju...
Krepo dabogda ko glaso za Radoncica...
ovo je pogubniji satanak za BOSNU od covica dodika-i seselja-dali je BOSNI ovdje odreden kraj postojanja
Ovi botovi koje su angazovali prevaranti bilo kojih nazovi politicki partija su ravni jeftinim prostitutkama koji su spremni mater svoju prodati za saku pfeninga, a to da ih je toliko i da se sluze perfidnim i proizvoljnim reklamiranjem i blacenjem suparnickih partija je opste evidentno, sto bi trebali grdjani da prepoznaju i ignorisu upravo te i takve tkz pol. partije jer nastoje da takvim stvarima zaskoce narodu za vrat zarad njihovih prizemnih ciljeva.
U nesretno vrijeme je nastupio prevrat da su mnogi posteni i vrijedni osiromasili da bi se razni probisvjeti i prevaranti na toj narodnoj nesreci obogatili.