Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da budem uz Osmorku, kad su na stranu Osmorke stali svi dokazani, provjereni i otvoreni neprijatelji BiH. Svi, do jednog. I svi požuruju da ih što prije stave u sedlo vlasti. I sad kad kažem da tu nešto smrdi, ja sam SDA-bot?
E moj brate - nisu nas ūstase i setnici bez razloga zvali "glupí bosanac"
Ova Osmorka ce izdrzati kao ona prosla vlada u Izraelu - glavna tema je samo SDA a ostalo boli k*rac - Dodik ce oguliti i uvaliti drzavu u jos vise kredite - a Covic samo gleda svoj izborni da ostane u svojoj fotelji. Srbi i hrvati glasali kao uvijek samo nacionalno a ti glupí bosnjo gledaj kako ces
Ni sam ne vjerujes u ovo sto izjavljujes. Sad SDA nastupa 💪
Ono Kad ti Hasum daje Savjete .. e moj Bošnjo..
"On smatra da ozbiljni ljudi koji ulaze u politiku sa željom da naprave zaokret nose i odgovornost da će završiti preuzete obaveze." meni ovo zvuči kao prc u najavi
I još da ti Hercegovinu daju i onda su ti sve ovce na broju!
Samo nek ide SDA i DF u opoziciju. Stub na kojem su jačale politike koje zagovaraju secesiju Bosne bila je SDA i Željko Komšić. Prvo SDA u opoziciju pa relaksacija odnosa. U koliko je ne prihvate srpski i hrvatski političari onda narodima u Bosni preti nestanak i naseljavanje ovog područja Turcima Arapima i Kinezima.
pa šta čekaš! seli u SRB ili HR
hahhahahah kako ih Čović uzima lopatom.
SUNCE TI JEBEN MAFIJASKO- KORUMPIRANO. LIJANOVIC GA POTPLATIO DOK JE BIO CLAN PREDSJEDNISTVA BIH ZA PRIVATNU FIRMU. UZEO TIP PARE. PROVALILI IH, LIJANOVIC OSUDJEN I VEC ODLUZIO KAZNU ZA DAVANJE MITA, OVOM TIPU KOJEM JE LIJANOVIC DAO LOVU I POTPLATIO GA, DOKAZI SE NAVODNO IZGUBILI OD TUZILASTVA DO SUDA, I VIDI GA SAD?
“Čović ističe da na dnevni red dolaze teme koje duže od 10 godina stoje kao takve,” Zašto stoje kao “takve” ti si već bio u predsjedništvu kada si papu dočekao u Sarajevu? Šta si tada radio?
Osmorka nije sposobna vodit mjesnu zajednicu a kamoli drzavu. Obecali Dodiku i Covicu ono sto im populizam nedozvoljava. Daim je formirati vlast pa da okrenu ćurak A i ova dva ne znaju ni sta bi. Covicu da nike Komsica ne bi bio ni upola glasova po rezultatima rada kadriva a Dodik samo laze svoje Srbe. Sta ce sad bez plasenja Bakirom, kako ih motivirati za glasove.
IZDAJNICI
IZDAJNICI
Ne treba vama niko nista da urusava. Vi ste uruseni nasadjeni pa vam se cini da su svi ukrivu
Za bezbolne izmjene IZ kljuc je Dodik, ako pristane na izbor clanova Predsjednistva u Parlamentu BiH. I tu se zavrsava sva prica.
Kako su glupi bošnjački političari (osmorka) kreirali situaciju da je SDA glavni rasturač države a ne HDZ i SNSD.
Griješiš! Većima iz 8 se ne izjašnjavaju Bošnjacima. To su Bosanci. Kako kažu s obje strane granice, glupi Bosanci. Baš su glupi.
Čović je beogradski agent, vrbovan i ucjenjen davno a u službi još uvijek. Posrednik je u dogovorima Beograda sa Zagrebom.On nije prijatatelj nikom, Bošnjacima najmanje.To što je živ i još uvjek u politici samo pokazuje o kakvom se opasnom i prepredenom nitkovu i zločincu radi.