Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj legitimni dok zine slaze
bok, dečki iz trojke su obećali izborni zakon, kaj sad se uvrću izvrću?
Nevjerovatno je to sto se HDZ prikaziva kao jedini ili najveci zagovornik EU integracija. To je laz. Sve stranke probosanske zele u EU, a Covic preko Plenkovica to usporava i uslovljava. To je jedina istina.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma nece dobiti nista, nema legitimnog, nema predsjednistva, nema nista neces sjediti gdje si mislio da hoces, a drzi ti presice svaki dan
al obećano na sijelu u Laktašima
Sutra ce Covke da ocita bukvicu Trojki. - Fisss... Trassss - Auuu... Jooojjj - Hoši još... Tup... hoši još...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tebi je visoki predstavnik valjo više neg ćaća! Tad kad je nameto nisi se bunio?
Obraje. ga pljuno u lice , a on se pravi blesav….legitimni dostojanstveno nastavlja
Covic bi sve za sebe. I izborni zakon i plinsku konekciju. Nece ni metar popustit kao kompromis drugima
Služio svom narodu?Sa 2500 KM mirovine i 6000 KM zastupničke plate? Šta je sa Aluminijem, zatvorili "Ledo" u Čitluku. Hoće da uzme pravo glasa Hrvatima u Bosni.Daju li mu to Bošnjaci u želji da imaju fildžan državu, u budućnosti bi se ta fildžan država podijelila između Srba i Hrvata. Pozovite se na obespravljenost Hrvata u Bosni u komunikaciji sa HDZ-om BiH i uvjerit ćete se da ih interesuju samo oni Hrvati koji se nalaze u dijelu koji su oni zacrtali kao Herceg-Bosnu.
Samo ih interesuje Herceg-Bosna, trideset godina djeluju u tom smjeru. Nije ih briga za Hrvate u Bosni, ne odgovara im da Hrvati ostanu živjeti sa Bošnjacima, da se iz tog dijela vodi politika hrvatskog naroda. Insistirajte na pravima Bošnjaka u Hercegovini.
Nisam nikad vidjeo da ovaj slavi dan Državnosti od Države koja mu daje platu i sve u životu.
Samo hitno za ovog Lopova i Zločka Zatvor i to pod hitno dok nije zavadio opet narod
Kakav je ovo samo namazani hinjaver, uvijek nepogrešivo zna kad ide glavuša dole i kad rep podviti
Legitimni-marsovac...jedna od najvaznijih tacaka puta ka EU i ulaska u EU je razotkrivanje i zakon o korupciji. Tek tad mogu poceti investicije u BiH. O'brien je bio jasan, ovaj put vam ni Schmidt nece pomoci. Bice zanimljivo vidjeti, ko je sledeci nakon Bakira za silazak sa politicke scene.
Kad ce starkelja Dragan u penziju?
Moj dragane za dzidzi midzi Ajd nek donese visoki predstavnik i za drzavu nedto dobro kao sto je za HDZ donio pa nek onda nenamece vise
MA NEMOJ !
Legitimnog treba u prdekanu.
E moj Bjelane, Amerikanci su posljednje četiri godine podržavali ono što je u vezi Izbornog zakona, ali niste ti i Dodo. Još malo i vidjet ćemo leđa mnogima a najprije tebi i Ronhilu. Slijedi vam oduzimanje nelegalno stečene imovine i višegodišnja robija. I da, prvo sapun pa onda parfem, nemoj zaboraviti dosta nekog lubrikanta, jer te ne robiji neki željno čekaju.
Jednakopravnost sva tri naroda u svakom slucaju. Ali tvoj je problem sto za tebe jednakopravnost znaci, ja kontrolisem sve.
Lorde od Radobolje ne mozes vjecno svoju latinasku lopovsku prodavati