Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako možete , samo naprijed
Samo bez blokada BiH, da država krene naprijed aBd...
ako do sad nisi odselio onda si sda
Gdje ce sad silni vec zacesljani SDA direktori i ministri?
@fbuser oni ce odletjeti sa svojih pozicija, ali nece njihovi prijatelji, familija, stranacke kolege koje su se ucahurile u funkcije u drzavnim sluzbama i koje nikako ne mozes otjerati.
Hahah čuj Kamenjarskog, nije problem kada 30 godina sdO formira vlast sa hrvatima, ali ako osmorka to radi problem je najednom? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nema teorije da ti izdaš sda. Živi bili pa vidjeli.
Vrsi pritisak Čović,čeka da vidi koji ce bosnjo prije popustiti i prodati se
Kako su ono govorili na izborima - samo nek nije SDA? Po cemu su ove ujedinjene stranke bolje? Jedini normalan izbor bio je pokret Drzava, ali eto narod ce radije birati izmedju dva poznata zla nego dati sansu nekom novom.
Jeb. Ti Schmidt mamu fasisticku, a ti njemu i osmorki!
podrska komsicu a nek ovaj kockoglavi glumi veceg katolika od pape boli me kujac
DF je najvece kukavicje jaje na koje su neki Bosnjaci nasjeli. Ojacao Covica, oslabio SDA, deskreditovao ideju gradjanske drzave za sljedecih 50 godina, i konacno zavadja Bosnjake sa Amerikancima i EU.
A osmorka puna SDA smeća! 😂😂😂😂😂
Nacionalnost i vjera nisu bitni kad se dijele fotelje na vlasti! 😂😂😂😂😂😂 Bitni su samo kad treba doći na vlast, i kad treba okrenuti ovce jedne protiv drugih da se mrze, svađaju i ubijaju! 😂😂😂😂😂😂 BiH: 🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑
Raspašće se ova vlast brže nego sto ce se formirati..... Neprincipilna vlast i dosta likova sa Crne liste...
Sretno u daljem radu za suverenu BiH.lp.
Ucjenjuje sa izbornim zakonom
Sta će ucjenjivati kad šmit diriguje a ostali neka pjevaju borbene.
E moj covicu sacekaj malo da vidis sta ce od vas uraditi Hrvatski narod vidio si sata je uradio narod u Skabrnji, pocelo je moj covicu nece vam pomoći ni cikaska patrijarsija
Osmorka nije legitimni predstavnik Bosnjaka jer vise od 50% glasaca ne izjasnjavaju se kao Bosnjaci sam Edin Forto je reko da on nije Bosnjak
Pomirenje dva naroda je hitno i neophodno.Najbrzi put je upravo ovo.
@Alle Hajvanu mislio sam na pomirenje Hrvata i Bosanaca. Bosnjaci su imali sansu u posljednjih 30 godina da naprave bilo sto...Pa na kraju nista.
Ova zemlja ce krenuti naprijed tek onda kad nestane Komsica sa politicke scene.