Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je Vukovar gorio i trpio napade kao Gaza danas (Bolnica) Musliman još nije bio Bošnjak,pio sa svojim koljačima po kafanama i kafićima i govorio da smo zajednica bratska. Samo nekoliko mjeseci poslije završio u masovnoj grobnici od Drine do Une.
U pravu si. Jos se sjecam kad smo rusili barikade po Sarajevu u martu 92 i pjevali :" Neka znade Srbija i cijela Hrvatska da je naša Bosna zajednica bratska...". Netom su nas četke spržili i pobacali u Drinu, Unu i masovne grobnice.
A sad mi reci koliko je Bošnjaka dalo živote u odbrani Hrvatske. Na teritoriju Hrvatske.
Inteligentni ljudi žale za svakim nevinim bićem koje strada na planeti, a nacionalistički primitivci žale samo svoje, a vrijeđaju tuđe!
@Za-Os-Sp Meni je žao nevinih žrtava na svim stranama, jer ljude ne dijelim ni po boji kože, ni po naciji, ni po vjeri! Ne dajem podršku zločincima kao neki koji su po zločincima davali ulice školama i ulicama, a civile druge nacije držali u logorima!
Jos jedna kozmeticka predstava i mazanje ociju malom glupom covjeku. Sve sa ciljem prikrivanja bezkrajnog kriminala i iskoristavanja masa za vlastite ciljeve bogacenja. Jadno i zalosno vidjeti da se narodu oci nisu otvorile i 30 godina nakon prolijevanja krvi, beskrajne pljacke, jada i unistavanja. Bezbrojne zrtve su pale na svim stranama a nama preostalo blejanje, siromastvo, bogati celnici i unistena zemlja.
Sve bi bilo dobro da se postuje Hrvat Bosnjak i Srbin ...
Jesu li ostavili poruku čuvajte RS!
Jeli rekao da se cuva republika srpska kao zjenica oka svoga
Poštujte žrtve i poklonite im se, to je najpametnije što možete napraviti na ovoj temi. Slava herojima Vukovara i civilima koji su teško stradali i propatili.
Usput ce Covke da stane kod Dode na kafu da ga pita sta ima novo u rs-u, druze Covo u Prijedoru je ubijenih ogromno Hrvata bilo bi lijepo da i tamo neku svecu zapalis.
Štovaoci terorističke i genocidna države Izrael....Blajburg plače za domobranima
jeli bilo rijeci ponosa :"republikom" strvskom ?
Hoce li bit sta za zrtve Jasenovca
Da u livno ne dodje splitska pade Bosna kao kruska. Ti splicani su i sutjesku spasavali. Dalmatinci uvijek spasavaju nije vazno na kojoj strani historije
sto istorijo moja ne spomenes isto tako da je svih 7 ofanziva bilo u bih dok se rvacka lelemudala lagano pod ndh? sto ne spomenes povijesti moja da je arbih kakva takva svukla desetine hiljada neprijateljskih snaga disperzirajuci agresiju na rvacku omogucavajuci laksr oslobodjenje.....ah nea to u vasoj istoriji
skrbaviadminfutavac Danas se sve i jedan Bosnja pita zasto na istoku nista nije oslobodjeno. Samo se tamo oslobadjalo gdje su Hrvati. A Pale i danas pred nosom
Trezor zapalio nargilu jer ovo nije njegov rat bio
Šta je zapalio Forto, Zvizdić, Arnaut, Čampare...