Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta reče za Čovićev govor u NSRS. Uglađeni promicatelji licemjerstva i ljigavosti
Nikada neces biti clan predsjednistva bih,nakada.......crkni od muke.
ZLATKO MILETIC !!! Hrvat, patriota , poliglota , samo takvi kao on mogu predstavljati Hrvate u BiH !!! Nikad vise HDZ i pristalice UZP !!!
Plenkovicu pusti se Covica idi pomazi ljudima u zemljotresom razrusenom Zagrebu i Baniji koji dvije odnosno vise od jedne godine zive po hostelimai kontejnerima. Idi radi to da ne propadne citav iznos od 5 milijardi eura koji vam je odobrila eu za saniranje steta.
Jel to legitimni dosao kod legitimnog na savjet ?
Dva kurtona
Bas me cudi da niste dobili podrsku od Bosnjaka za stvaranje treceg entiteta. Obrati se jaranu Miletu. Ah da u FBIH nema nikakve moci....
1, 2, 3 - dragi Sejdo - na entitetu hvala ti !
persona non grata.
Covicevci se dogovorili da se nedogovore. Opet se nadaju da ce im Konsiceva kansitatura osigurati nikad bolji izborni rezultat
Legitimno predstavljanje konstitutivnih naroda 🥱
Hrvati su nasa braca upamtite dobri moji Bosnjani!
Hrvati DA,HDZ NE!!!
Dajte mu neki haustor da bude predsjednik, dosadan ko proljev, što bi reko moj banovani alterego @pippen
I mi smo ozbiljno zabrinuti koliko se vi miješate gdje vam nije mjesto.
Ovaj istu pjesmu pjeva danima, promjeni malo plocu covjece.
Mene brine što nas boli k... za vašu lažnu zabrinutost!