Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvoj ključni zadatak je da služiš Rusima i Dodiku. Ovo ostalo - lažeš.
Pa ja nemam nikakvog nepovjerenja prema mom susjedu Hrvatu. Valjda ni on prema meni, jer smo skoro svaki dan u kontaktu. Nepovjerenje pravis ti Dragane, skretnicaru od Radobolje i tvoji Srbokatolici wannabe Hrvati, jer skupa sa Sumarina pokusavate srusiti ovu drzavu. O kakvom povjerenju pricas, a isti dan kacis zastave zlocinacke paratvorevine Herceg Bosne. A sutra ces da slavis njen nastanak, u isti dan na pad Vukovara.
Reci HDZu u Hr granice da se potpisu, tako ces vratiti povjerenje, inace nema ni izbornog zakona a ni bilo cega drugog. Ne znam sto bosnjaci muda nemaju da im se to kaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ja cime se ljud bave. Fraer ukro milijarde I pritom vraca povjerenje.
Evo ja sam spreman da vratimo povjerenje, svakako sam imao puno familije u ustašama. Ali Dragane,nemoj kao 90ih.
E mok Covicu koj si ti naivcina. Da imas imalo morala i karsktera, dao bi otkaz kad tf Bakir onako izigrao sa Mostarskim sporazumom.
Mrš licemjeru jedan. Ne izlaziš iz Dodiove guzice. zaboravio si sve šta je tvoj narod pretrpio u Hrvatskoj i BIH, od Dodiku sličnih. I Vučića personalno.
Kljucni zadatak HDZ-a je da tebe i baketa maknu i onda nece bit problema izmedju hrvata i bosnjaka
Hahahahahaha Maknite se vas trojica iz politike i pustite narod da živi. Nije do naroda nego do vas lopovi jedni. Sve radite da bi zaštitili svoje bogatstvo i guzice, a što se vi brinite o narodu to smo svi mi vidjeli ovih zadnjih 20 godina. Vi sve bogatiji a narod sve siromašniji. Dajete narodu na kapaljku i stalno ga plašite ratom, a da zapuca prvi bi ga vi nabrali iz države jer zaboga vi ste u mirovini a svoje blago i djecu ste dobro obezbijediti.
Probudi se i ovaj iz zimskog sna
Mi imamo povjerenja sva 3 naroda kad bi vi pomrlu jos bi jace povjerenje imali.
Iz onog istog grada gdje vjesaju fasisticku zastavu hzhb?
Kljucni zadatak Adz- je raditi sve kontra da BIH ne uspije ici naprijed.Koci gdje mozes i problematizuj sve i svasta.Radi u korist drugih Drzava i problematizuj preko jastrebova sve neistinito u EU parlamentu.Saradjuj sa Miloradom i radi na tome da se svadas sa komsija i problematizuj suzivot u BIH a guli dvije drzave i sjedi na 2 stolice.Znamo mi ko si i sta si Neligitimni.
Jel' ovo onaj Rus?
Sta je Dragane jesili se i ti to prepo Sankcija dok si tako crven u licu.Sad si nesto fin
Dobro je rekao, tebi Bosnjaci ne vjeruju. Bio bi biran od strane sve i jednog umjesto Bakira, Zeljka ili bilo koga da si posten. Nama (vecini) to nije bitno za razliku od vas gdje je manjina takva. Na srbskoj strani pogotovo.
A prvi tekst lijevo od ovoga na klixu je SPORNA GODIŠNJICA Zastave tzv. Herceg-Bosne danas u Mostaru: Glorifikacija zločinaca dvije i po decenije od rata - LOL
Poredak koji su nam skrojili stranci po svom ceifu mora ici na remont. BiH treba novi Ustav uz zabranu rada svim nacionalistickim strankama, a izborni inzenjering izbaciti iz svih bogomolja gdje se ulaze veliki novac i lobira se za koga ce vecinska polupismena pastva glasati. Isto tako rasformirati preko 1000 borackih udruzenja koja imaju svrhu da direktno ucestvuju u izbornom inzenjeringu i namjestanju izbora uz zabranu finansiranja svih stranaka iz budzeta.
Nek mi neko kaže šta je ovaj majorizirani optimista ikada išta za državu BiH uradio !?😎