Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Supljira covjek godinama,a samo uzima i ucjennune..ljigo
Mehanizam koordinacije - eufemizam za vaninstitucionalne kafanske dilove vladajućih kartela
Zamisli napravis fazon i izadjes prije Covica za govornicu i sve u superlativu lazes, pricas da si optimistican , od ponedeljka idemo radimo....a ti mrtvi blokator. Ja mislim trebalo bi mu vremena da se sabere
Treći entitet? Može. Na 7% teritorije, sukladno popisu stanovništva. Važi?
Južna interkonekcija žvaka. Ovaj sebe traži i kad sa ženom legne
30 godina u vlasti a tek da vidite njegovu nepokretnu imovinu,i vi bi bili politicar
Ko li ko plug mo raš bi ti da gla saš za ovu na ka rad nu fa cu da te pred stav lja.
Mehanizam ko-ocenja. Mehanizam zavrtanja ruku. Mehanizam decentralizacije jednog dijela zemlje dok je u drugom apsolutna centralizacija. Mehanizam... ne ponovilo se nikome.
Kroz taj mehanizam nametnuti će ispuniti sve želje Čovketu
Ima li još koji mehanizam za komplikovanije u oboj državi , sram vas bilo
Ništa se ne mora, i vaš dogovor 30 godina, je bio samo šuplja priča za javnost..
Reče Kifla na konferenciji za štampu da će izbjeć Mehanizam za kordinaciju.. Reče Kifla a nije pito stvarnog gazdu Čovića da ništa od toga nema..
Dovoljno je reći da danas Vojvode Mandić, Kojović, Mijatović, Ivana Marić,Boška Čavar,Irma Baralija,Duška Jurišić,Saša Magazinović, Nikola Grbić i trojica sejda Njiva, Forto i ovaj Električar predstavljaju bošnjački narod. Kao što reće Dodik i Čović ,Mi smo bošnjacima nametnuli trojku i oni su tu da nam ispunjaju želje.
Agenti Srbije i Hrvatske
Kad se dragan izvodi pred lice pravde, znal se šta
Najviše je učinio za državu na putu za EU i opet ga se kritikuje kako radi protiv države , jednostavno jedan narod nemože da se pomiri sa činjenicom da što ga više kritikuju Hrvatima je sve draži i sve su više za njega dok god je bošnjački unitarizam i Sejdo Komšić u glavama patriota
Usvojili mehanizam koordinacije u Avgustu 2016.godine , i na to je pristala SDA. Odlučuju kantoni , e.r.s , distrikt Brčko ( gradonačelnik ) , ovo je pravi primjer degradacije Države BiH.
Pravi se mehanizam blokada na svim nivoima da bi ga HDZ mogo koristit i trojki je to ok jer zaboga treba postovat zelje -U-...kad ga SDA kskoristi da pomogne drzavi onda to ne valja..dupli arsini
Sve vas treba poslati u Švicarsku na obuku..I kod njih su tri većinska naroda, koji su međusobno ratovali bezbroj godina.
Čović koji je ucijenio Trojku ulaskom i Dodika u vlast koji otvoreno zagovara secesiju. Šta očekivati od takvih dogovora?