Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan Čović :"Oni koji žele građansku državu, ja ih poštujem, samo danas u Bosni i Hercegovini kazati građanska država to znači klasičan unitarizam, u nekoj formi, teoretskom obliku, a to vam znači u osnovi islamsku državu. " I sad priča o evropskom putu. Koji licemjer..
kale su Hrvatska Italija Njemačka katolicke ili građanske
meščini ovaj hudnjak neće dugo, .........usta mu se izokrenula isto kao tuđmanu pred smrt?
Cerku ti jeb....
kakav evropski projekat? pa vi ste skoro odbacili evropske projekte jer su vam idejne vodje smjestene u bajboke sirom te evrope
Pa koliko krades moras i ti malo odahnuti, naravno pa opet nastaviti.... ti si rak rana ovoj drzavi !!
Ober SeratoR
Kuku nama ako ce po njegovom ritmu
konj nije, Krava nije, ..... auuuuu pa to je 🐖
Sve samo laprdanje i presipanje iz supljeg u prazno. A ovce posmatraju.
naravno,cim strpamo tebe,bakira i dodika u zatvor mijenjamo ritam
Zamislite najbrojniji narod u hrvatskoj hrvati da imaju srbina za predsjednika hrvatske, srbina za predsjednika sabora, srbina ministra financija i srbina nacelnika hrvatske vojske. Toliko o Covicevoj i KOlindinoj demokratiji i evropskim vrijednostima. Srbe su protjerali a sad nama drze lekcije o evropskim vrijednostima. Covicu fasisto !
covic je nusprodukt usranog hdz-a,covica u rezervi ko na traci.klonovi i botovi prljave politike
Svi samo palamude bezveze
Ej, da te pitam  koji je to ritam  ej, to je ritam  ritam da te pitam 
duša draga vidi ti u njega pogleda .. ne misli zlo nikom
Mi sa vama ne mozemo uci u EU ni za 100 godina , trojica retardiranih pohlepnih tzv. politicara . Fucking jajare ! Realno Vama status quo u BiH odgovara da mozete krasti ovaj narod na sve tri strane ne kaze se djaba zavadi pa vladaj kakva EU pa davno bi bili iza resetaka ti za uzp , dodik za rusenje ustava a el bake za lopovluk i montirana ubistva !
Covic poziva na odgovornost politicara! Pa ovo je crni humor.
•Ako ova debeljuca Dušanka Majkić iz tkz rš genocidne tvorevine! danas otvoreno kaže, da BiH neće u EU?! {možda dušmanka ovaj dušanka neće zapamtit EU ali BiH hoće !hoće dušmanko ovaj dušanko} i kojoj je duplo manja plata od ove dvojce navedenih luzera gore. Zašto bi ova tkz dva političara išla za dobrobit Bosne i Hercegovine i javno iskazivali mržnju prema BiH kada im je plata tri puta veća od dušmankine, ovaj hoću reći Dušankine. Hvala.