Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ce mu na kraju dati i izborni zakon po njegovoj volji i da imamo 3 entiteta
Misliš? Ma hajde! Pa nisu Trojkaši izdajnici da to urade…. Stani… ovajjjj….
Nemoj brinut majorizovani upravniče logora,premijer sa 4 glasa,forto dezerter, i bakirov isprdak nekadašnja uzdanica konjaković će sve da srede kako tebi i ronhilu paše.
Kako Čović uživa na vlasti? Tako što Nikšić mu odrađuje ćunu, Konaković lijevo jaje a Forto desno.
isto kao komsic 5 glasova hrvata imao,3mandata dere, predsjednicko mjesto,nije izasao iz sarajeva za 3 mandata
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ferdinand je strašan bik
Dogovor o formiranju vlade HNK a na Jahorini 😃
Malo je reci kako odurno sve izgleda.
ovaj kad crkne Bih ce prodisat!
šta će on na Jahorini.hajde nikšiću.ne namudruj se ono kofol.daji taj treći .
Ma uspječeš sigurno sa Nikšićem.. dosad ti je sve dao..
I to je moguce, vlada s 3 Bosnjaka... Od izdajnika nismo vise ni ocekivali...
Nevjerovatno je Koliko trojka Odgovara Čoviću da bi sve dao samo da bude u vlasti sa onima koji mu dadoše sve poluge vlasti.
Čović za magistarski nikada nije polagao 2 matematike, kako je to ovih dana napisao čuveni prof dr Behdžet Mesihović. Naime, Čović je postao magistar, kao i Sebija, a da se nikad nije pojavio na polaganju 2 matematike kod prof. Behdže, a alternativnog profe iz matematike nije bilo. Naravno da ova Behdžina info nije zainteresovla Hadžifejka i Šćepu - jer za to (za razliku od Sebije) se ne dobija debela napojnica od onih američkih 80 mil KM za širenje demokratije.
zar nije bilo 100 mil. za sirenje demokratije? ne zakidaj
Dodik i Čović ove iz trojke vodaju k’o vašarske mečke Sad B.Luka,Mostar,Jahorina Sarajeva ni na mapi
Mr Njiva je odavno prijestolnicu iz Sarajeva prebacio u BL, Mostar, Jahorinu. A kad nam natovare O. Balkan onda će glavne konsultacije imati u BG-u.
Nevjerovatno je kako su Marfi, Čović i Mijatović preko marionteskih medija (Fake tv, Avaz, n1) od spadala NN načinili "lidera". I sada je Marionetska krpa ufurula da je stvarno lider. SDP balavurdija također glumi da "car nije go". A kad mu 2024. istekne rok, tj. kad za Čovića odradi sve "reforme" za Kordićev Treći - onda će ovu Krpurinu odbaciti na smeće i više ga niko neće spominjati.
Ma hajde bgt nametnuce Herr Smit
Najveći regionalni parazit koji postoji ...podmukla i usmrdjela UZP politika najmalobrojnijeg a najpovlaštenijeg naroda u BiH.Fuj iebo vi pleme svoje pogano.
D. STEVANOVIĆ: "Velika je politička greška što se Kongresu SDP-a nisu odazvali Denis Bećirović i Čengić". Srpskom 3M i 2S smeta što se dvojac nije pojavio na fingiranom Kongresu SDP-a. Zašto? Zato što su oni, uz pomoć Marfija i Čovića, već izlobirali općinske baze da produže mandat Smoti NN, ali su svjesni da im fali legitimiteta. Ovako je iz aviona vidljivo da je NN njihova marioneta, a da se rečeni dvojac pojavio na tzv. Kongresu, onda bi oni imali i jare i pare.