Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niksic njiva, fortica i dino jedva docekali da ih cova pozove.
Da ima zakona i pravde ovaj bi bio iza rešetaka.
@politika.ja Ja sam kao i masu drugih preko HVO-a na kraju rata dobio kompletan materijal za kuću, kupio sam samo plac i to po dobrim uvjetima, poslije sam kupio još dvije parcele jer sam pravio ranč, kredit iz Hercegovačke banke, mirovina iz ministarstva branitelja BiH i to po zapovjednom kadru i sve to mi je omogućio naš veliki g. dr. sci Dragan Čović!!!! Hvala mu!!!!
gavac-lji No1. nikad stvari neće nazvati pravim imenom kad su Srbi i Mile Dodik u pitanju...
Zašto nije u Sarajevu glavnom gradu Bosne I Hercegovine?
Covic okom..Trojaneri skokom.
Ovaj bi dao Knin i Dubrovnik za Listicu, Ljubuski i Livno!
Šta priča ovaj razbijač BiH. Kome on baca prašinu u oči. On i Dodik su kao blizanci po tom pitanju. S njima možemo samo u crnu budućnost.
Živio Zlatko Miletić budući član Predsjedništva da nam se odmori malo naš Zlatni Ljiljan.
Stožernk pokušava ,; do konca idućeg mjeseca , prije proljeća , a poslije zime ,..prije ljetne stanke , a poslije blagdana , do Ng , a koncem idučeg tjedna.., I takoo.., dani lete , a godine se nižu ..., prođe i 30 godina , A oni ni makac.! Samo prazne ( legitimno-stožerne) ublehe.,🤥😡
sta li ces sad traziti da ti ispune..
@SP1GLO Ustav se piše velikim početnim slovom ako mi ne vjeruješ pitaj @Dzeko3PM jer on odavno tvrdi da je tzv bosanski jezik najstariji na ovim prostorima!
Kriminalac koji je, uz još njih nekoliko, pokrao stotine miliona maraka koje su iz Republike Hrvatske dolazile za HVO u BiH. Uništili Hercegovačku banku, pokrali hrvatski narod u Hercegovini, pa rekli da su stranci tenkovima ušli u banku. Samo mu stalo do grantova i milijardi.
@SP1GLO Koje to vaše BiH?! Koji ste to vi??!!! To je problem vape politike jer mislite da je ovakva BiH samo vaša?! Kao da ne znate da u njoj žive još dva naroda i to konstitutivna i Ostali čije ste pozicije lažnim izjašnjavanjem preuzeli
Ko mi to poziva da gradimo BiH.