Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nije uslov EU niti dio presude Sejdić-Finci. Idi u Hrvatsku i tamo obnovi Republiku Srpsku Krajinu, počni opet pisat ćirilicom i neka te ugrade u ustav HR, pa tamo budi Kim Yong Un.
A gdje vam je SDA tu, kao najveca stranka u Bosni i Hercegovini?
Stvar je u tome da i SDA i Osmorka, zaokupljeni foteljama, vode ljigavu defanzivnu politiku i NE TRAZE NISTA!!! Mumlamo na himnu jer nemamo tekst, nemamo Zakon o zastiti zvizdaca, nema kazni, nema reakcije kada se u aparthejdovanoj Capljini zabrani Bajramski koncert, nema nista!! Bosnjacke i "probosanske" stranke su najveci jad i cemer u Univerzumu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozemo mi pricati sta hocemo. Dok Bosnjaci prave koaliciju dugu kao koridor Vc Covic kulturno ostvari sve svoje ciljeve.
Nema izgleda da sve sto nisu uspjeli ratom dobijaju hinjski preko stranih paksua.Dovoljna je samo jedna skracenica koja je medjunarodni sud izrekao-UZP-
Covjece boziji, pa jel ti mislis da 200k Bosanskih hrvata treba da ima predsjednika koji će samo da zeza sve državne odluke. Hrvati su skoro postali manjina u BIH i to je činjenica koliko god nekome to smetalo. Ljudi imaju dvojna državljanstva, traže bolji zivot van BIH.
tek za 4 god
Ovaj bekan kad bude krepavao, zadnja riječ će mu biti "legitimni".
Čudo Božje kako nekima vlasnički odnosi ne idu u glavu? A tako je jednostavno. Jedan uloži u kompaniju (državu -FBIH) 50%, a druga tri narednih 50% i onda ravnopravno upravljaju kompanijom (državom). Glas onoga jednoga je vrijedan jednako glasovima one trojice. Sve drugo je prijevara, otimačina.. Ispričavam se što to pojašnjavam pučko-školskim jezikom, međutim ne vidim načina kako to drugačije pojasniti pojedincima.
Ko ti to Čoviču potpiše od Bošnjaka ide sa političke scene zauvijek...
U bosni treba promijeniti zakon pod hitnom. Samo jedno drzavljasto moze da se posjeduje. Pa neka se svak odluci na kojoj svadbi ce da pjeva.
Al eto tebe se to ne pita 😏
Nikad Covicu a m9zda ni tad! Nikada 7% nece imati 50% vlast, nego koliko i treba, 7%!
Pitanje je Legitimno rijeseno....
NIJE PROBLEM ŠTA SU ČOVIĆEVE ŽELJE, PROBLEM JE ŠTO SU KONAKOVIĆ I NIKŠIĆ, BEZ IKAKVE PROTUSLUGE, OBEĆALI ISPUNITI TE ŽELJE U ROKU OD 6 MJ. A KAD TO DOBIJE ONDA LJESTVICA IDE GORE - 3. ENTITET. JER, "SAMO TO MOŽE ISPUNITI LEGITMNE ŽELJE DIKRIMINRANIH HRVATA". I NAJZAD SLIJEDI SA DODIKOM ZAJEDNIČKI UZP - ODJECEPLJENJE OD "NEMOGUĆE DRŽAVE".
NIJE PROBLEM ŠTA SU ČOVIĆEVE ŽELJE, PROBLEM JE ŠTO SU KONAKOVIĆ I NIKŠIĆ, BEZ IKAKVE PROTUSLUGE, OBEĆALI ISPUNITI TE ŽELJE U ROKU OD 6 MJ. A KAD TO DOBIJE ONDA LJESTVICA IDE GORE - 3. ENTITET. JER, "SAMO TO MOŽE ISPUNITI LEGITMNE ŽELJE DIKRIMINRANIH HRVATA". I NAJZAD SLIJEDI SA DODIKOM ZAJEDNIČKI UZP - ODJECEPLJENJE OD "NEMOGUĆE DRŽAVE".
NN je Marioneta srpskih 3M (Mijatović, Magazinović, Mašić) a Dinokijo američkog M (Marfija). Svi oni su protiv koaliranja sa SDA "jer bi to bila izdaja Principa". A ni slučajno nije izdaja podilaženje i davanje svih ključnih poluga vlasti notornim sh. (neo)fašistima koji revnosno rade na razgradnji ove države, što "moralisti" iz Trojke neprestano čine.
Nikad to neces uzp-ovac dobiti. Budi siguran
KO JE SAD SEJDO JE LI FGR - BAGRO? JEDNOG OD NAJVEĆIH PATRIOTA, ZLATNOG LJILJANA ODAVNO NAZIVATE SEJDOM - A SVI FGR-ovci I OVI VAŠI TZV. LJEVIČARI SVI STE VI: SEJDE, DRITANI, FIKRETI, MORINE, K....NE.
Dace tebi Konakovic sve ako mu dozvolimo. Nije Bosna imala veceg izdajnika od munafika.