Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veci lopov nije hodao ovim prostorima
Cuj ti poganjaka i bezobraznjaka: nikakave izmjene izbornog zakona ne dolaze u obzir, pogotovo trajne. A dolazu u obzir ove predhodne?!
Kada ce biti pokrenuta optuznica protiv Dragana Covica zbog odvodjenja Bosnjaka iz logora na prisilni rad u Soko? Pitam za Herr Shita, posto ce i on pred Njemackim sudom odgovarati za odluke donesene protivno OSCE-u
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U ponedjeljak na protestima ispred OHR - a uraditi veliku člansku kartu HDZ-a, jedno dva sa tri metra, i na njoj napisati ime Christiana Schmidta.
hajde bas da vidimo hocemo li sljedece sedmice dobiti novu vladu 😂
Ovaj je najpametniji politicar na zapadnom balkanu ili istocno od eu
SDA, iako je izgubila, ima više glasova od HDZ-a i svake od ove stranke u koaliciji pojedinačno. Ne može se najveća stranka, na nivou cijele BiH, isključiti iz političkog procesa koliko god mi nju mrzili. To nije ništa drugo nego defranišiza velikog broja građana ove države
Intelektualci kruga 99 iz Busovače će se opet morati dići na proteste.
Pa zašto se onda odugovlači. Problemi su tek kad se nema većina u parlamentu pa se ne mogu nikakvi zaključci sprovoditi. Ko je kriv SDA da se ne mogu rješiti Bakira koji nema više povjerenje Bošnjaka. Ponaša se kao da je sad SDA njegova privatna svojina. Samo se traže krivci izvana a u stvari krivac na čelu.
Hercegovacka ojebina
volio bi iskreno face to face Niksic Novalic da vidimo ko poznaje bolje materiju vodzenja FBIH!!! mislim da bi se time sve Kazalo...
Ah JAZAVČE
Uopšte ne treba mjenjati mjesto sastanaka na šta su pristali kvislinzi dritanovci.Tako samo legitimiraju Čovićev treći uzepeovski entitet i samostalnu g.tvorevinu.U svakoj državi problemi se rješavaju u parlamentu.
Bosnjaci su naivni ali ako dopuste da im ovaj krimos iz hersegovackog krsa koja predstavlja 10% zitelja dominira federacijom onda mema rijeci.
kako ovaj bandit nije u zatvoru ?
Mister optimista,prorok,
⚜⚜⚜Lendo nedaj ovoj bagri da ruši Bosnu i Hercegovinu ⚜⚜⚜
Ne daj boze kaze…
Cestitam svim glasacima osmorki, trojki i slicnih klinaca na ubrzom osnivanju treceg entiteta i pretvaranju ostatka Bosne u novu Palestinu...