Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covic je...bosanska verzija netanjahua...
naravno da jeste.
ljigavac koji je isti ili gori od laktaškog vepra, sve što kaže je laž, misli i radi protiv BiH, pročitan je ljigavac davno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hinja
ljigavac koji je isti ili gori od laktaškog vepra, sve što kaže je laž, misli i radi protiv BiH, pročitan je ljigavac davno
Ko te ba ... Covicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uh, legitimno-legalni se opet javio. Ko o čemu k***a o poštenju, pa isto i ovaj o legitimnosti. Šuti Čoviću, ne budali.
Ko o kome, ko o čemu, Čović o izbornom zakonu, kao pokvarena ploča. Pa dokle više majku mu, zar se nije umorio?
Ovaj kada nestane ima da se napijem.
Ovaj ljigavac je ušminkani i u celofan umotani Dodik
Nije tema, ali od jutra svi mediji u Hrvatskoj pišu o trovanju mineralnom vodom Romerquelle. Pa pazite se ljudi ako idete u Hrvatsku. Izgleda da je neka kiselina koja spaljuje jednjak i želudac. Punionica Coca Cole u Austriji, a trovanje u Hrvatskoj.
I vrijeme je da vidimo na šta je trojka pristala...
Legitimni kleptoman...
Biće legitiman i Zlatko Miletić u predsjedništvu.
Mala je to razlika.. Vidi i prati Miletica sad glasa ko i trojka kako mu je šef Marjanovic usao u Vladu KS.. Miletic je prevara koja se može poturit samo Bošnjacima...
...hebaće vama 23% majku uzepeovsku.To vam i jeste cilj da ovdje od većinskog naroda palestince napravite.🖕 od šake do lakta ujkane.
Kako samo hinjski radi. Prije par dana jedan od savjetnika G.Grlića a (ćini mi se zove se)Domagoj Knežević javno kaže da BiH neće još započeti razgovore oko ulaska u EU a razlog je ne završen hrvatski interes. E to su """europejci"" ako mi budemo od njih završili nikad mi u EU toliko o podli i opakim susjedima.
Čovjek hoće u predsjedništvo makar mu to zadnje bilo… a bio je, uradio nije ništa, vratio državu u rikverc i malocas… opet opet opet hoće govno.
Nevjerojatno je koliko su muslici glupi i pokvareni. Covic nikad nista nije rekao protiv bih, ide na tekme bih sa dresom i salom... Dakle, sve suprotno od dode koji vam piša u usta na dnevnoj razini, i svejedno covica mrzite mozda cak i vise nego dodu. Mislim, koji je vama qratz?
'Legitimno predstavljanje' je od Evropskog suda za ljudska prava etiketirano kao rasizam. Etničke skupine nisu nigdje izborne jedinice. Problematiziran je i postojeći izbor u Predsjedništvo po odvojenim entitetskim listama. Za državni nivo vlasti izborna jedinica je država, svi građani imaju aktivno i pasivno izborno pravo i nema etničkih koeficijenata. U tom pravcu trebaju ići izmjene jer je to EU norma.
Legitimno predstavljanje jedino ne odgovara Trezoru jer je tu odnos unisten, npr Trojka bi mogla sa Covicem dici suradnju na jos veci nivo i maknuti Šumare sa svojim nakaradnim zahtjevima
ZATO SU TI KOMSICA PUNA USTA LICEMJERU !
Moj Dragane neces u predsjednistvo dok je nas iskrenih bosnjaka.