Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojko u oktobru Politički nestAjete
SDA mafija kontrolise jos samo BIR, nekoliko lokalnih TV i radio stanica, a i to je upitno do kada.
SDP je građanska koliko je natanjahu filantrop
Ne plaćaš pretplatu a želiš biti gazda na Televiziji,to mogu samo Njiva, Dritan i Pinokio da isporuče Zagrebu,glasajte svi za trojanere
SDA mafija kontrolise jos samo BIR, nekoliko lokalnih TV i radio stanica, a i to je upitno do kada.
Dzemal Sabic je 10 i vise godina NELEGALNO na celu FTV ... SIPA i FUP ce imati pune ruke posla.. zivi bili pa vidjeli
sto su se SDA botovi upalili.. vecina njih komentarise iz sivog doma.. jos malo
Ćović je babo u Federaciji
Wrooonnng, nećete vi pričati, ti ćeš svoje reći, a nametnuti drug njiva će zajedno sa gavrilom i ostalima iz trojke klimnuti glavom. yesssss, bolje rivo usti nije mogao ni u snu da sanja.
Pitaj njivu quyce dat će ti,slobodno pitaj ne usručaji se
DEDET posto građana FBiH traže više pozicija od 70 posto Bošnjaka , to je pregovarački kapacitet Trojke .Nerko dake sve , damo da se zove premijer sa 5000 glasova. SDP je najveća pošast za ovu državu
Politika kompromisa, reci ce niksic
samo tlači trojkase...svaka cast
Zar to nisu teme za sjednice, a ne za ove kafanske sjedaljke? U prevodu moramo se dogovorit kome šta da se da pa da to naši predstavnici u vlasti aminuju.
Konaković je već davno najavio da će BHRT funkcionisati tek kada "na mjestu u menadžmentima oba emitera - i FTV-a i BHRT-a - budu sjedili ljudi koji rade onako kako politike Trojke od njih traže". Cilj Trojke i HDZ-a je medijska diktatura i da pod svoju političku kontrolu stave javni servis BHRT-a i FTV.
99% Bošnjaka stegne remen nakon što Čović kaže da će pričati nešto s trojanerima.
nema sumnje da ce ti njiva dati da postavis svoje ravnatelje. Ali ko se smije na kraju najskladje se smije. njivi je vec odzvonilo, nikada vise nece dobiti ni glasa a cekaju ga i sudije.