Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čović je Ajnštajn za kleptomane u redovima bosnjackih elita.
ONAJ KO S NJIM FORMIRA KOALICIJU, TAJ PRIHVATA APARTHEID I ON JE IZDAJICA!
ljubi te 8orka gavro kukić fudo i ostali sve za fotelju dat će
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pusti snovi o 3.entitetu nikad se neće ostvariti.
Više ni ne kriju da im nije cilj suživot već nekakva "BiH po mjeri hrvatskog naroda"...
@mogo A nego sto su prije ovoga radili Bosnjaci nego otvoreno najavljivali da ce cijeli jedan narod izbaciti sa svih nivoa vlasti. Nikad drzave ovdje sve dok trojica vuku na svoju stranu.
A to ce mu omoguciti najbolji haveri, Forto, Adzija i Niksic. Ocekujem i Covica uskoro na FAKE TV
Covic je kriminalac bez premca koji se kao bivsi komunista koji se potpisivao cirilicom sada vjesto krije iza sahovnice i UZP-ovih zlocinaca. Inace je sampion u reketarenju i zloupotrebi korumpiranih politicara u vlastite potrebe. Medjutim ni njegova svijeca nece do vijeka goriti, kao nicija druga.
tko god misli da su hrvati uz covica vara se, nitko ne zeli da mu dijete raste u stalnoj bojanzni od majorizacije, i nekakvih dogovora u kuci od pijeska, ako pitate obicne ljude sta misle, svi ce reci samo jedno - Herceg Bosna, ne kao prijetnja, inat, ili prkos, vec cisto - buducnost bez pritisaka, preglasavanja, guranja i nipodastavanja. kako se ovaj komunista odrzao sve do sad - to je svakome zagonetka
Oni rade u tisini i ostvaruju svoje planove a nasi samo praznu slamu mlate, sta smo mi kao Bosnjavi dobili zadnjih 30 godina od nasih predstavnika ?
..a mozda se promjeni ustav jer postajeta manjina,sami krivi,stas
..a mozda se promjeni ustav jer postajeta manjina,sami krivi,stas
Fala' ti Evropo za demokraciju. Sad mogu na kurhac nabit’ i partiju i politiku i političara. I predsjednika, odnosno sva tri njih Oni meni nece moci nista za taj stih
Hrvati te samo cekaju cica na kolica
Ovog covjeka organski mrzim iz dna duse. Al je GODFATH, postrojio je baliije i điikane, ako bude radio za BiH kako treba ima moj glas. Ako je i dalje rjesio da bude škutr vllški onda ce mo imati problema.
godfather*
"Samo ko je u HDZ je Hrvat"... Reče Čović
Još dva cirkusa, bolje rečeno.
Za 2 izborna ciklusa Hrvata za koje se boriš a i Bošnjaka, Srba i ostalih građana BiH pola neće biti, raselit će se ka Zapadu. Zato će biti neki drugi, Pakistanci, Indijci itd. pa njima pričaj priče.
Da smo imali naoružanje u Mostaru koje ste vi imali danas bi vi obilježavali godišnjicu hzhb u Anconi
Dotakli smo dno života i šta nam fali.
pa jeste li slušali jučer novinara Margetića .napisao je i knjigu.zašta im treba legitimno i našli su se bili u panici ako to ne dobiju.nafta ,kroz Bosnu,Dodik,Milanović,Čović pa se i Bakir tu upleo.Onaj neki čerman i Plenković .svi trguju naftom i zato im je živo potreban hercegovački HDZ.Oteše sve.a vi narode sjedite i tipkajte.