Komentari (675)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kme, kme. Neće biti kako si zamislio pa makar se još 100 godina tjerali. 200 hiljada Hrvata neće imati prevlast nad 1.5 milion Bošnjaka. Doviđenja i prijatno.
Najgori ljudi na dunjaluku kamenjarski Srbi. Njih se pravi Hrvati u Hrvatskoj sramote.
Boga mi nisam planiro, al tek cu sad za Komsica glasat.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Otisao si na noge istim onima koji su pobili i protjerali hrvate i bosnjake sa teritorije gdje im lizes dupe i spletkaris ..
Dejton 2 Sta je to?
1, 2, i 3.
ČOVIĆ - političar koji je glasao protiv zakona o negiranju genocida
Moj glas ide KOMŠIĆUUU
Koja izdajica. Otišao u Banja Luku i podržava genocid nad svojim narodom riječima ne odustajte mnogo ste emocija uložili u ovo sada, na tome vam mogu zaviditi. Ovim riječima popisa se majci svojoj u usta. Hrvatski narod su naša braća kao i srpski a riješiti cemo se mi ovih izdajica sa svih strana a pucati jedne na druge necemo više nikad. Dobro se pazite narod zna ko su neprijatelji, oni koji sjede za istim stolom i svadjaju narod dok troše nas novac, izabrati cemo mi nove vođe.
Frajer je prije nepunih dva mjeseca glasao za poništenje zakona o genocidu. Vidimo neki dan da raportira dodicku dok mu danas zahvaljuje na protjeranim Hrvatima i na nacinu na koji je RS nastala.U isto vrijeme sve koji nisu u nacionalnim torovima proglasva unitaristima. Dok pljuje i Je66e svoju mater okolo ocekujte da ga neko treba prihvatiti iz razloga sto je sebe proglasio kao jedinog u Hrvata. More mrš u pm!!!!!
Sa genocidašima kao i sa teroristima nema pregovaranja, samo čekam da stvari izmaknu kontroli..
Kako god, nije dobra situacija. Samo inat i inat. Taoci inata.
Covjek koji je u maniru nacista kupio zarobljenike za prinudni rad u fabrici, nekoliko puta predsjednik te iste drzave, se zali da BiH nije pravna drzava. Zanimljivo : )
Ovaj sve pomijesao, dosao na posao u skupstinu RS u mjesto u parlament, hvali RS, ne preostaje mu nista drugo, vec da se preseli u taj tkzv. dio drzave i tamo kandiduje
Poslije ovoga što je izgovorio za govornicom Skupštine rs, a znajući šta se desilo Hrvatima i Bošnjacima za vrijeme rata na tom prostoru, može se slobodno reći da je Čovke veleizdajnik Hrvata kao naroda, veleizdajnik BiH, veleizdajnik civilizacijskih i krčanskih vrijednosti.
Naslov je trebala biti njegova poruka "Čuvajte Republiku Srpsku"! Neka ga bude sram i stid svih Hrvata koji su dali zivot u procesu nastajanja genocidnog entiteta, neka ga bude sram svih Hrvata koji su bili zatvoreni u logorima, svih zena koje su silovane, sve djece koja su stradala da bi ova tvorevina postala etnicki cista! Ocito mu se zivo fucka za njih jer nisu svi Hrvati za ovog veleizdajnika "legitimni"!
Falila mu znacka Vukovara
Dat ćemo ujama u Federaciji sve isto kao što imaju u genocidnoj tvorevini pa da budu zadovoljni.
ja znam kako smo mi bosanci/bosnjaci tvrdoglavi.. a za ostale ne moram pricati.. nece niko lahko proci..