Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi trebalo razmotriti položaj konstituivnih naroda na području Hrvatske, Slavonije, Dalmacije i Istre, a ne samo u Hercegovini. Krajnje je vrijeme da se nešto uradi po tom pitanju.
Talijane boli k. za njihove manjine u Istri i Dalmaciji. Jedino Srbi mogu vratiti Krajinu kad slome i podjele Bosnu zajedno sa Covicem i Milanovicem. Ali ce se prije dogovoriti ko nekad MIlosevic i Tudjman.
Mislim da ovaj izborni zakon igra ulogu u ukrajinskoj krizi xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kandiduj se za srpskog člana, tu dobijaš, nema većeg Srbina od tebe.
Jedan covijek jedan glas i Cuskija
njemu i Uzp politici ne smije niko popustiti ... oni spremaju UZP novi i to je janso svima ... a hns je samo izgovor .. ceka se odvijanje desavanja u ukrajini .... NIKO NE SMIJE PREGOVARATI VISE SA HDZ kada budu odgovarali za blokadu Drzave onda ici u izmjene ali prma EU principima..
Dajte ovom liku više da bude član predsjedništva ubi nas sa izmišljenim tezama. Nisu znali prevesti Dejtonski sporazum pa sada tumače kako kome paše.... Evo ja sam da čovjek bude doživotni predsjednik Bosne i Hercegovine i to da bude sva tri člana....
Covke i njegov UZP udavise sa pricom o ekonomiji, zaposljavanju, skolstvu, zdravstvu, zastiti prirode i slicnim esencijalnim problemima svakog obicnog smrtnika. Covke bre, mogao bi jednom i o izbornom zakonu. 🤪 Fuj otpadu politicki i kriminalni, sjasi narodu sa grbace.
De u suti vise matereti
Samo se ti ne javljaj. Ušuti se malo ne bi li te zaboravili. Dodijao si.
Daj radite šta za narod .
Koga ba ti više plašiš govedaru?😂
Vote for pedro🤣
I sada neko kao treba da uzima HNS kao nekakav organ necega. Postoji izborni zakon, postoji ustav, a ostalo je nebitno. Ne mogu dvije stranke, koje su u stvari jedna te ista stranka, odrediti sebe za predstavnike svih Hrvata, i onih koji glasaju za tu stranku, i onih koji nikada nebi glasali za nju. Ono se naslo odredjivati ko je Hrvat, a ko nije...
Mene kao Hrvata zoveš katolikom a sebe Bošnjakom. Ja sam katolik i Hrvat. U BIH. moraju biti sva tri naroda jednakopravni samo tako može iči naprijed. A taj finci i sejo to su najvoše svađalice u BIH.a
Zlatni ljiljan Željko Komšić 2022 a ti ligitimno šišpu.
Željko! Ko nas izda?
Budalo ti ces bit najveci gubitnik poslije izbora.Zivi bili pa vidjeli
Podrška