Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otjerao si iz bh 60% Hrvata unistio aluminij i jos 30 firmi a kao drugi su problem skreces sa teme ztrbas u zatvor lopove
Dodikova skola...
Tzv Hrvatska 'ugrozba' ima za cilj da u mjestima u kojima su mjesani sa vecim procentom Bosnjaka preuzmu vlast, a onda ide puzajuca provedba u tzv Hrvatsku opcinu u kojoj bi 'ugrozeni' imali sve poluge vlasti, odnosno sav potrebni alat za puzauce etnicko ciscenje onih koji remete etnicku čistoću europejaca 😉DA u BiH zivi 50,11 %Hrvata i 13 %Bosnjaka konstitutivnost naroda ne bi postojala, a Bosnjaci bi bili nacionalna manjina ili vjerska.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
čuj zaključci HNSa obavezujući hahaaha, za koga, možda za Dragana jedino, hahaha
Dragana i ove domace izdajnike
Zaključci udruženja građana obavezujući. Ima li iko od pravnika da ih pro bono makar malo prosvijetli.
Razgovaraj ti .Fratarska komisija utvrdila da vas je samo u BiH 7% Odoste u nacionalne manjine sa jevrejima po međunarodnom pravu.Zato ste se ove godine vi i Hrvatska zabrinuli.
Lazov, prevarant, manipulator....nece proci.
Šta ćemo sa Jablanicom,Konjicom,i ovamo ovim do Ivan sedla.Nemojte slučajno da šapu pružate,a i to računate kao vaše.
Sta sve necemo citati u medijima ?! Nista nije obavezujuce !!!! Sad ce izbori , i samo su oni obavezujuci ! U oktobru, ili od oktobra sve se mjenja u BiH ! Najvaznije da skinemo nacionaliste koji sire netrpeljivost medju narodima ! u EU se nemoze uci po etnickim principima ! Sacekajmo , eto oktobra !!!!!!!!!!!!
HNS je udruzenje ciji zakljucci nikako ne mogu biti obvezujuci.
Osim što je nacista i kriminalac, još je i dosadan!
HNS (Hajducka Narodni Sabor) Ako samo pokusas napraviti Suverena-zakonodavca proci ces kao Jelavic!!!
Prevarantu jedan, HNS nije zakonodavnoj tijelo. Jedinino zakonodavno tijelo je parlament BiH (Suveren-zakonodavac). Hajduce jedan neces prevariti!!
CRKLA medlin olbrajt, sad ce da joj izvagaju dobrotu njenu sto je radila u zivotu,pa ce u KUVANJE da ide!!!
Zaključci HNS-a obavezujući! Za koga to?
Ustav BiH je obavezujući a zaključke nevladinih organizacija možeš iskoristiti u wc-u...
ovi se baš osilili ležanjem na parama većinskog naroda i građana čiji legitimni predstavnik on nije, a sve u ime manjinskog naroda.
ja sam katolik..bosanac ..to dto gi trazite mene niko pitao nije niti bi oristao na to ..zelim da glasam za onog ko mi nudi najbolje i briga me kako se zove i kojem se Bogu moli...a je samo za hdz ili etno.. hvala ..zivjela BiH
Ako vam je obavezujući, ufatite se za uši pa u kolo...čuj, obavezujući...