Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS 49 ...HRHB 27,3.........Rezervat 23,7
Bosna i Hercegovina 100%
23,7% 100%
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
meni je ovo kopilo mrze nego doDick.. ovo licemjerno govnno bi majku svoju za pare prodo. da je njemu za hrvatski narod nebi vodio politiku da nestaju hrvati u BiH..
Treba biti mudar, podrzati njihov, a organizovati nas referendum. Nemojte biti naivni, koristi te glavu za razmisljanje, a ne samo za sisanje. Nase proble moramo mi sami rjesavati, samo moramo imati svoje predstavnike, makar bili muslimani.
kako to nitko nije zamijetio ovu djevojcicu sto nesto slatko zamislja zatovrenih ociju ...hmmmm LASKO NEKAD,TRECI NIKAD!!!
@SlovenskaANTITEZA mozda se radi o medjugorskoj vidjelici, ona zatvorenih ociju vidi sto niko ne vidi pa ni sveta stolica.
Zapamtite jedno Dodik igra otvoreno pa sta bude, ovaj iz sjene podrzava istog i ceka svoj dio plijena, nesto od prilike kao sto rade hijene, lavovi uhvate plijen a na kraju dodju hijene i pokupe dio tog istog plijena. Treba biti jako oprezan i ne vjerovati laznom podsmjehivanju Covica.
Dodikov 'rvat.
On je izdajnik i hrvatskog naroda........nisu hrvati glupi da to ne skontaju
niske kredite kamatna stopa bez kolateralne! Jeste li u potrazi za renomirani i akreditovani privatni kredit firma koja daje kredite na vrijeme život prilika. Pružamo sve vrste kredita na vrlo brz i jednostavan način Jeste li bili odbijen od strane banaka i drugih financijskih institucija? Da li vam je potreban kredit konsolidacija ili hipoteku? Traži više nema jer smo tu da sve vaše finansijske probleme stvar prošlosti. Tako nam e-mail danas: ([email protected]) sada da se prij
Ne sanjaj Herceg Bosnu kao novi entitet ti ustaški majmune
Dragan Covic je tihi grobar hrvata u BiH.Ovo sve radi radi sebe i licnog sicara.Zna dobro sta su hrvati dobili za rad herceg Bosne
u magacu ce i nada umrijeti...pa i u ovom ustasi nada o velikoj hrvatskoj
znaš onu pjesmu: "jer ja znam šta mi je bia dida", pa onda njegov dida pjeva šta mu je bio dida pa onda njegov dida pjeva šta mu je bia dida, pa onda njegov, pa onda njegov, pa onda njegov, pa onda njegov, pa onda njegov, pa onda njegov, pa onda sve ode u ku2ac!
Ovaj referendum ( ako ga bude ) imat će utjecaj samo na entitetski proračun u PC ... Sve ostalo ostaje isto ... Dakle, Duduk se malo zabavlja a narod plaća ...
Yebo mater da nam nije tako pametnih analiticara na Klixu... Sta radis ti ba,..sto nisi u Skupstini ili predsjednistvu
@djebazapelo........ Nije to moj nivo, a i ispod časti bi mi bilo sjedit u istoj prostoriji s pojedincima a posebno pojedinkama ...
Idemooo, Gang Bang ::))
Stopu poreza od kladionica stvaiti na takav procenat da nema nikakvih udjela niti prihoda. Navikli su 'rvati igrad podlo,lukavo i hinjski. Nase bosnje pune kase iste i omogucavanju da stovore 3 entitet. I recite onda da ste ugrozeni!
Ovaj referendum ( ako ga bude ) imat će utjecaj samo na entitetski proračun u PC ... Sve ostalo ostaje isto ... Dakle, Duduk se malo zabavlja a narod plaća ...
Glupim Bosnjacima su Top komentari, napusi se khurca, hebem ti mater, nbijem ti ga...
Primitivan narod, primitivni komentari...