Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan Izborni Covic
Joj kako ga nama trojka gura duboko a mi se ne micemo
to COVICU!!!!! SIGURNO PROVEDBA PRESUDE KOVACEVIC
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce lik da 7% stanovnistva ima preko 90% vladti u FBIH
Pa vec ima hhahahhahahH
pa ima Zahvaljujuci Izdajnicima koji od BIH prave Evropsku Palestinu gdje Manjina Vlada Vecinom !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Realno liku svaka čast njih četvorica znači odnosno trojica hajde, a on sam i opet im trpa...nije nama niko kriv što nemamo vješte politicare, nego beskicmenjake...
Ja koliko sam načuo iz ozbiljnih izvora uvode se četiri glasčke kutije.Jedan za srbe .jedan za bošnjake jedna za hrvate jedan za ostaleNa izbore se mora pnijeti krštenica i rodni list i stranačka izkaznica...Kaže Čović da je sve to po ustavu jer ovdje žive tri konstutiva naroda i ostali????
Popisam li vas sve koji necete da priznate popis stanovnistva ili nedate da se popise nanovo. Puu gamad.
OVO JE SAMO REALIZACIJA DEAL-a KOJI DOGOVOREN PRIJE NEKOLIKO DANA SA GRLIĆ RADMANOM KOJEG JE DRITKO NAHVALIO DA NAM JE BOLJI OD ROĐENOG OCA. KAO HRVATSKA ĆE NAS POGURATI KA EU, A TROJKA ĆE NJIMA VUKOJU, IZBORNI ZAKON I NOVI CIK. USTVARI, HR ĆE NAS POGURATI KA GAZI - A U GAZI I Z. OBALI VIDIMO KAKO PROLAZE ONI KOJI NEMAJU DRŽAVU. USKORO ĆEMO ŽIVJETU U HDZ I SNSD DRŽAVI S M. ABBASOM, PARDON DRITKOM, NA ČELU NAŠE GAZE.
Neki dan puna usta Bosne, danas vec trojka dudla veslo i slusa poglavnika, jer ih se ne pita nista. Norveski Kvisling bio je mala maca za ono sto ova trojka bez legitimiteta radi.
BIH🇧🇦 = Palestina 🇵🇸 zahvaljujuci Trojci !
Gospodar Izdsjnika iz Trojke !
Naivan je ko ovom covjeku vjeruje!
Nece moci jarane da se ugradis u izborni da budes do kraja zivota na vlasti.
Bijela glava ne odustaje od Izbornog Zakona da Hrvatska ruka bude prisutna u BiH vlasti!!!
Kad citas komentare pomislis da samo budale u bih zive...i sad misle bosnjaci da ovakav izliv ljubavi pomaze odnosima bosnjaka i hrvata...ma nista kad dodik bude odcjepljivao rs onda se mozete gurat s njim bez hrvata
Covic D. - došao je tiho i stao u gofno...
🐕🐶🐕🐶🐕 laju , a karavane (godine) prolaze. Tako i Čovke.
Hinja bio i ostao
Sve ti dajem sve je tvoje...
Pola čovjek pola promjena izbornog zakona