Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I legalni predstavnik hrvatskog naroda u dvama regijama-Hercegovini i Bosni
Kad citas i u kojem svjetlu se predstavlja furer Covic, na sastancima sa licnostima ala` Sattler, rekao bi covjek da je on pokretac svega pozitivnog, ali to drugi blokiraju, pa se jos ne moze usvojiti budzet za 2024.g. a skoro prosao maj mesec😱🤔😂koliko dugo je bio Bevanda ministar finansija, zahvaljujuci blokadama Covica, zar ne😱🤔😂
Krivousti potomk karpatski bjeli ciigana
Djavo odnio ovog krivoustog
prošlo 5 mjeseci oni nisu usvojili buđet PLATE I RAZNORAZNE NAKNADE SE TAČNO I NA VRIJEME DOBILI. tugo i nepravdo
Satler i gazda😂
Samo budžet sve ostalo je šupljiranje po principu “nacionalne reprezentacije” to više nema nigdje na kugli zemaljskoj! Važna je raspodjela love, pravilno investirati i to sve transparentno i po važećim Zakonima! Nepravilna raspodjela ne priznaje ni oca ni sina ni brata a kamoli neke izmišljene Nacije i to “njihovih predstavnika”!
Odvratni tipovi.