Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednu vreću aluminija za mog Čovića
Ahahahahah ma ja ba, hajmo bacit 25 godina niz vodu. Malo se samo igrali, hajmo ispocetka jer Covketu sad ne godi, imamo mi zivota...
Legionela2 Kakvi bolan u BiH, prvi u svijetu hahaha
Aha! A zasto samo to? Treba ponistiti i nakaradni Dejtonski sporazum, skinuti ludjacku kosulju i vratiti ustav Republike Bosne i Hercegovine!
UZP i genocid su vam omče oko vrata koje će vas.....
Trebao bi poništiti komplet Dejton,i vratiti Republiku BiH.
Treba tebe i slične tebi poništit!
Drag an Chauvinist
Ovo me podsjeca na situaciju uoci rata u Yu. Dosta Srba je pod uticajem Srpske nacisticke propagande pocelo zastupati stav kako stanje u drzavi i zakone treba vratiti na pocetne postavke u historijsku 1918 godinu (mislim da je rijec o 1918). Na moje pitanje zasto je bas ta godina historijska, a ne recimo 1570 nikada nisam dobio odgovor. Sada se ponovo pitam: zasto vrsiti djelimicno ponistavanje odluka kada ih mozemo ponistiti sve i vratiti se na Ustav 91.
ama bas..osobito one koje se ticu tebe
Prvo vi ukinite TKZ Hrvatski Sabor je ni u jednom članu Ustava ni bilo kojeg zakona op ne postoji....pa da pričamo dalje.
Schmidt treba izbaciti sa izbornih lista prvi saf svih stranaka koje su obnasalr vlast. Dodika, Covica i Izetbegovica kao prve. Nisu se mogli dogovorit, nista ne doprinose ovoj zemlji osim sebi i svojima. Dati priliku drugima, pa paonoviti ako se nista ne dogodi drugacije.
šipak 😀
Stara komunjara ,sad veliki hrvat sta jos zelis da budes malo si srbin budi malo bosnjak mozda ti se zelje ispune
Fasista....
Samo je Smit cekao sta ces ti traziti da uradi.Malo morgen .
Haj ti idi na Radobolju malo jos je skreni .
Nekako mi ovo lici da ovim negiras genocid jer si protiv odluke visokog predstavnika...Uvijek ste ugrozeni u pm a svaki od vas ima putovnicu hr tj eu...ma mrshhh
Pod tim mislis i zabranu negiranja genocida, jelde fasisto?