Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plenki: a čuj....ponudite Sarajevu svoje uviete. Ako će i dalje ponižavati hrvatski narod... pratite situaciju sa Republikom Srpskom i pripremajte se za osnivanje proračuna, zakona , poreza i institucija. Ajde bog! Čujemo se pozz
Zaboravili ste onaj vještački osmijeh za slikanje.
Naj bolje da ides u Hrvatsku i tamo budi legitiman prestavnik
Naj bolje da ides u Hrvatsku i tamo budi legitiman prestavnik
A za brata blizanca Dodika ništa, ko te nezna Dragance!?
Moramo se rješiti Sejde što prije i spriječiti sve buduće Sejde na svim nivoima.Pozdrav iz srednje bosne.
Ja ne razumijem sto mu ne daju da bude predsjednik, a uzmu pravosudje i finansije koje su kod njega vec deceniju+ ....Dosadan je vise s ovom glupom forom. Ta pozicija njega realno ne interesuje ni u pola koliko neke ministarske
Kjafiri svih naroda i nacija opametite se.
Ne samo da je Sejdo Bajramović Hrvat ,e nego je i Hrvat Osman Mehmedagić Osmica. Ima još takvih bisera u strkturama parlamenta I BiH vlasti. I onda kažu Hrvati zauzeli pozicije neproporcionalno.
Popricate li vi ikad o ekonomiji ili samo kako sebi osigurati dozivotnu poziciju?
Sta udarate minuse nabijem vas na ku.ac, sjetim vam se familije
Čović slavi 9 januar, eto mozga
Covicu ja sam katolkinja hrvatica BiH IZETBEGOVIC MI NISTA NIJE DAO A TI JOS MANJE
Nemojte zaboravit da narodu brzo sve dodije,pa će tako i tvojih autobus glasača(8%) biti sve manje .Doće vrijeme kad će vam i Hrvatska okrenut leđa .Voljećete vi ovu našu Bosnu i Hercegovinu više nego Hrvatsku.
Mozete se usrati i jedan i drugi ali Hrvati u Bosni su dali povjerenje Zeljku Komsicu i opet cemo glasati za Komsica jer je on jedino pravi predstavnik Hrvata u BiH 🇧🇦❤
Koji jadu, gdje reci
Covke opet o ekonomiji, zaposlenosti, zdravstvu, kulturi, obrazovanju, sportu, ekologiji. Covke, lutko moja, mogao bi jednom i o naciji, krvnim zrncima i legitimnom predstavljanju. Gnjido kriminalna, znamo mi gdje tebe svrbi. Kad se rijesimo u politici Baketa, Dode i tebe, nista vas ne spasi od zatrvora!
Moze, nek se biraju posredno, predsjednici u parlamentu FBiH iz FBiH ali prije toga da se izvrsi ustavna reforma FBIH, tj. da se ukinu Kantoni !!!
Covke opet o ekonomiji, zaposlenosti, zdravstvu, kulturi, obrazovanju, sportu, ekologiji. Covke, lutko moja, mogao bi jednom i o naciji, i. Gnjido kriminalna, nista te ne spasi od zatrvora!