Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hrvati imaju veca prava od Bosnjaka.nije to sporno
Nemaju, imaju samo jednaka u vijecu ministara
Ovo mora biti šala, nemamo ni jednaka prava, a ne veca. Da bi imali jednaka, mogli barem izabrati svog predstavnika. Ovaj trenutno ne zna ni tko je ni sta je.
Hinje hinjave, jedno pricaju, drugo misle, trece rade, najgora vrsta ljudi, podmukli licemjeri, dvolicnjaci.
I sad je Bakir glup ! Čuj bjeloglavi sup se sastaje sa udrugama branitelja i onda kaze to rijesavamo dijalogom 😊
Sto ce traziti na ulici kad ne postoji hrvat nezaposlen u BiH
To one udruge koje protjeraju milione svaki mjesec u svoje džepove? U posavini su dobili fabrike, poslovne prostore, na osnovu čega?
Yebiha u dayton zu zayebali kad su napisali konstitutivno
Ma nemas potrebu stvarno Dragane , mi nemamo nikakav problem sa vama Hrvatima ! Koristite ovo u predizbornu kampanju samo
Pa normalno mi smo gospoda,nismo divljaci
Mirni protesti i demonstracije su pored slobodnih izbora najviše demokratsko sredstvo kojim narod pokazuje nezadovoljstvo vlasti. HDZovo odbacivanje istih je antidemokratski čin. Puna usta demokracije a u glavi samo nacionalistička slama.
Političko Sarajevo pokralo Aluminijum, drži sve kladionice,devastirali partizansko groblje u Mostaru,oteli stadion Veležu,srušilo stari most i opet hoće građansku državu.E neće da može!!!!
Čović je VG....
Vidjeli smo demokratske vrijednosti koje posjedujete rušenjem partizanskog groblja i spomenika.Koga vi folirate?
hrvatskog naroda u nasoj BiH. hrvatski narod je u hrvatskoj i BiH nije vasa.
Trebaju bošnjaci insistirati ne Belgijskom Ustavu Tamo imaju tri naroda i svaki narod participira u vlasti onoliko koliko ima procenata stanovnika Niko nema pravo da blikira večinu, večina u parlamentu odlučuje Sva tri jezika su ravnopravna...
ma necemo se brojati dovoljno sto imamo zepce pola mostara capljinu stolac neum siroki livno posavinu
Protesti i demonstracije su temeljno pravo u svako demokratskom društvu. Ako nećete protestovati, vaša volja.....Ali u BiH neće biti vašeg ANTISEMITIZMA kojeg forsirate vašim izbornim zakonom jer on isključiva Jevreje iz doma naroda i predsjedništva BiH.....Neka taj zakon Schmidt nametne u Njemačkoj. U BiH neće!
Hrvati se moraju rijesiti Covica jer ih on radi svoje fotelje vodi u sankcije a HDZ u teroristicku organizaciju.