Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se. Ukinimo dejton koji su stranci nametnuli i mirna Bosna
Povjerovao bih Čoviću, da mi je barem samo se sjetiti nečega produktivnog pa makar i simboličnog što je uradila ova politika HDZ za državu BiH!. O čemu god da razmislim, vidim da je ta politika više radila za drugu državu. I KAKO DA MU VJERUJEM BILO ŠTA!?
Kad ce ovi pocet placat vlastite racune, kad ce prestat zavlacit ruku u tudju lisnicu?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Naravno, samo što bi ti istog momenta proglasio HZHB. Dakle, malo morgen lukavče.
to već živi u zapadnoj Hercegovini samo ignorirate stvarnost i lažete sebe....ako ju ne prihvatite u okviru BiH kao entitet prije ili kasnije ostvariše se ex YU scenario razlaza zbog nemogućnosti suživota radi dominacije jednih nad ostala dva. Bolje 3. entitet u okviru BiH i mirna Bosna. Sve ostalo vodi ka dominaciji jednih i raspadu države
nek bi, eto nas s puškama da oslobodimo okupiranu zemlju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BIH ni Bog nemoze pomoci jer smo takvi kakvi smo jad i cemer
Pa idi više.
Covicu ne vjerujem ni sekunde jer puse u istu frulu kao dodick. Hdz ama bas nista nije uradio u 30 godina u korist i zastiru integriteta BiH. Svaki njihov potez je iskljucivo za vlastiru korist, sto za poziciju, pare itd. I sad bi on sa dodom da vidi strancima ledja kako bi on mogao izgirati i prisvojiti juzni koridor. Nece moci covke !!!!!
Što prije maknemo nametnute Sejda Troje iz Kasabe , bit će bolje za državu BiH.
Joše se nije oporavio nakon sto ga je potpio Bakir u Biogradu.
Nisu nas stranci doveli do rata, proizveli sukobe i etno podjele....nazalost.....nego takvi kao vi. Stranci samo odrzavaju BiH na donjoj granici funkcionisanja, inace bi je vi podijelili..
Buahahaaaa.., stožerniće...! A , ko ( tko ) vam brani da se i sada dogovarate( kao da stranaca nemaaa.)..? U svemu tražite problem i zato zemlja nikuda ne ide..Još kad bi otišli stranci , eee tek bi onda narod vidio vaša prava licaaa..
Hahahah joj Čovke ti misliš mi budale
Mu ri ja t ces i ti samo polako,dodik u malom ili ti prikriveni.
Interesantno odmah poslje Smitove izjave o Aliji ovaj se oglasi ko i Dodik da stranci trebaju napustiti BIH, ocito sve u naprjed rezirano sa Smitom, jos kad im se Bakir pridruzi eto podjele na tri tora.
JEL TI TO MENTOR PL EN KI RE KAO
Mogu otic al da mi dobijemo 60% vlasti koliko nam pripada a vi 10%
POZOVI Konakoviću Američku ambasadu, Sattlera,Schmidte visokog SAMO za FBiH: pa svi Zajedno NAREDITE SPROVOĐENJE Rjesenja i Odluka Ustavnog Suda BiH koje se odnose Na Entitet RS.Prodaja DRZAVNOG ZEMLJISTA,Neustavno obiljezavanje 9 jan.Hocete li svi ZAJEDNO URGIRATI da Sud BiH angazuje SIPU da sprovede SVOJE Odluke i Rjesenja. Međutim NA TERENU je Schmidt dijeli cevape sa Benjaminom na ČARSIJI- Sattler vozi biciklo sa Benjaminom. Provozajte se MALO do Banja Luke!
Da nije bilo stranaca i dan danas bi se me đuso bno ubi ja li!
Čitaj ovu IZJAVU Konakoviću- Čović: Što prije stranci odu iz Bosne i Hercegovine, bit će bolje za državu! Mada tebi je najvažnije da braniš Severinu iz HR od Srbije, ali da ŠUTIŠ u Konjicu do se vrijeđa Srebrenica! p.s. Ničija NIJE DO ZORE, pa neće ni tvoja! Vidi NAROD da vi NEMATE dodirnih.tačaka ni NARODOM, ni PRAVDOM, ni sa ZAŠTITOM DRŽAVE ni dodira sa VJERSKIM NAČELIMA. p.s. Tebi je Čović politički šef, a Milorad IDOL!!