Komentari (458)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojvoda Covic koji slavi neustavne datume u RS-u ( u kojem su svi hrvati pobijeni i rastjerani, vojvoda Covic koji ucestvuje u dodjeljivanju odlikovanja geleralu Lisici…vojvoda koji glasa protiv zajona o negiranju genocida je ustvari Veliki Bosanski Patriota
Hrvati maznuli Srbima Teslu, a onda Srbi maznu valjda iz osvete Hrvatima Čovića.
nece na dobro kad legitimni i najveci u bosnjaka stite odnose dvije vjerske grupe koje se nekako pogubise u nacionalnom identifikovanju.
Klix je neo fasisticki portal koji huska mrznju I dozvoljava Hrvatskim nacionalistima da vrijedjaju I brisu odgovore na iste. Svaki pismen covjek koji ovdje dolazi treba to da shvati i da bojkotuje ovaj hrvatski nacionalisticki portal.
Prevrtaner
divu mu kockaste glave
Zar ima još neko ko ti vjeruje Čoviću. Govoriš da treba jačati odnose Hrvata i Bošnjaka a Bošnjacima sve više i više guraš prste u oči. Za prijedlog Dodikovog zakona o zabrani zloupotrebe genocida prvi češ glasati, jer si već glasao protiv Inzkovog zakona. Legitimni otvoreno negira genocid i podržava rušenje BiH. U Sarajevu bi ga trebalo proglasiti Personom non grata isto kao što je on odmah nakon što je izgubio izbore proglasio Komšića Personom non grata u Hercegovini.
Kakav klaun!
U svakom slučaju, bit će zanimljivo gledati kako će izgledati završetak političke krize. Ono što zabrinjava je da obično glupi ljudi ne vide da je kompromis jedino rješenje u većini životnih situacija. Inače, prođe život u čekanju da onaj drugi umre, promijeni se ili nešto treće.
Hajde mi.pokazi popise stanovnistva prije Austrougarske okupacije gdje se vidi I jedan jedini Hrvat. Ne mozes jer Hrvati ovdje ne zive stotinama godina. Ovdje zive katolici, to sto ste asimilirali pola stanovnistva to je druga prica. Ali Evo I pored svega slazem se s tobom da muslimani ne treba da biraju katolika. Je li posteno?
Hahaha, pa čovječe ti pojma sa životom nemaš. Upravo Austrougarska je inzistirala na stvaranju nacije "Bosanac" i nisu uspjeli. Njihov administrativac Benjamin Kalaj je imao tu ideju, ona jednostavno nije uspjela, jer skoro neizvodivo nekome reći ajde budi netko drugi...
Svaka cast 547!
Mujo i dalje ima dobru cunu Sogandolma, japrak baklava i halva fildzan, dzezva cigara i kahva ne seceri sitno bolja ti je kocka crk'o svak ko u bosnu bocka
Glede klixove "akcije" protiv govora mrznje i vrijedanja, tesko bi bilo izmedju ova (za sada 425 komentara) uopce izdvojiti one koji ne sadrzavaju takvu retoriku - tako da mi nije jasno je li se ta "akcija" sprovodi selektivno ili nikako ?????
Neko eko neko eko ima parlament neko cara i carevu krunu sta to, zato, sta to zato ima mujo nas Mujo i dalje ima dobru cunu Neko eko, neko eko ima parlament a neko cara i carevu krunu sta to, zato, sta to zato ima mujo nas Mujo i dalje ima dobru cunu Sogandolma, japrak baklava i halva fildzan, dzezva cigara i kahva ne seceri sitno bolja ti je kocka crk'o svak ko u bosnu bocka
Ovo sto je i kako je izgovorio je trebao biti naslov: "Tobože, ne postoji bošnjačka, već je u pitanju probosanska politika, a svi koji joj ne pripadaju su automatski i protiv BiH kao države."
Nama bakir ne želi dobro a ne ti.
Ti si kriminalac.
još malo i početi će viceve na tvoj proračun