Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sam sebi dao najbolji savjet!!!
O kakvim reformama bulazniš?? Danas je uhapšen član tvoje stranke zbog nezakonitog zapošljavanja. KRIMINALCI
Dragane moj baba je dala misu za zagovor sv.Anti ,ljubi te baba!
Bosna je posvim narativima i papirima građanska, sekularna država. Takva je i takva će ostati!
Hocemo 4ti i po entitet
Hahahha joj ove politicke pometine
Nadam se da je mislio na ratni cilj HB!?
Ne, nego na gradžHansku koja je na kraju do Ilidže uspjela dogurati
Bošnjaci su sami sebi pucali u nogu sa izborom komšića da su poslali jedan od najvećih uzročnika problema i svaki dan to pokazuju histerijum da ovu državu dovode do tačke pucanja
Ranko S. Vrijeme i sadanja sve jasnija situacija u Bosni, dokazuju da je Željko i oni koji misle i čine kao on, jesu u pravu. Zar ne *r*jko?
BiH je nedjeljiva država koja ima svoje mjesto u evropskoj porodici. S druge strane, oni koji zagovaraju građansku BiH ili potpunu centralizaciju zemlje, moraju razumjeti da jednako štete BiH kao i oni koji govore da ju treba podijeliti. Niti jedno niti drugo se ne može provesti", ističe Čović. Bravo! Najbolji opis problema
???!!!
Stisli malo ameri ;) vidi sta sankcije uradise sumarima
Da Covicu. slazemo ze
Upravo tako nikad unitarna nikad građanska nikad islamska
ti se pogubio pa sta bi ti
Pa kakva onda? UZPovska?
Sve se slažem i podržavam, samo mi objasni molim te, kako građanska BiH šteti BiH? Ja mislim da etnička BiH najviše štete donosi, nasporije napredujemo.
Vidimo građanski model Željko Komšić, koji je najviše štete napravio u odnosima konstitutivnih naroda i doveo državu pred raspad. Držimo se ZAVNOBiH-a i Daytona koji su temelj države i ustava
vama ne treba rat, vama samo treba trojka i tonje to
beharko 30 godina sjedi u fotelji, takav vam je naord svugdje u BiH i šta se čudite? 30 godina istog lika nigdje promjene nikakve ni za šta, nema kuknjave ljudima koji drugo ne žele.
Ovaj jedno prica - i to pogotovo medijama - a drugo trazi. Na povrsini konstruktivan, za gradjane i demokrat, a samo ucjenjuje i bori se za svoju poziciju i samog sebe. Najradije bi uveo diktaturu.
Što je Čović krivo rekao? Ovo licemjerje što ste izvodili s Komšićem samo je naštetilo Bošnjacima i BiH. Inače imate previše administracije za vašu ekonomiju i privredu. To je jedan od najvećih problema BiH budućnosti.