Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko Komšić 2022!
Kaže čuvajte RS, a onda dođe sa Bošnjacima da pregovara?
Covicu nema novog izbornog !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što ne bojkotuješ platu i privilegije?
Dinokio +UZP
Nisi legitiman, nemaš ti šta s bilo kim da razgovaraš.
možete razgovarati o premijer ligi
Dino cuti da je isao u stozer hdz-a u Mostar, s drugom Radoncice....i da su razgovarali i priblizile stavove...a laje na druge kad organiziraju sastanak i najave ga putem medija...pravi konstrukcije da se tajno prave dilovi za podjelu zemlje
Konakovic je kosarkaski abortus😂😂😂
Izvučeno iz konteksta i naivno prezentirano
Samo bojkot nema se sta pricati sa narodom koji nije stariji od golfa 3 ahoce sve sebi po kalifatu .
Драганeee proljevu
Izbora će biti bez obzira na pregovore. Tačka.
Fuj, Fuj i jos jednom Fuj!
Dobar je Čović kakve su mu savjetnice. Ova crna Tonka,...otac joj optužen za ratne zločine nad Bošnjacima u Stocu. Vid Krešić i Josip Krešić. A ona plava što tamo sjedi Adrijana...njen otac bio u vojsci RS-a na ratnoj Grbavici.
Samo glupi Bosnjo moze 30 godina gubiti RS i sad je napokon i izgubio ....naravno svi se doselili u Sarajevo.... dobro im. I 30 god VIKALI ne moze nam niko nista. Sad opet ti isti koji su IZGUBILI odnosno pobjegli iz RS-a sad bi da zakuhaju i sa Hrvatima..... Imamo PAMETNU I ZDRAVU SELJACKU POLITIKU ....SVAKA NAM CAST.......kakav ba CRNI Komsic ...pustite hrvate da biraju sami svog predstavnika
Kriminalci da nam o sudbinama odlučuju. A ovi novinari još gori, koliko pažnje daju kriminalcima. Ovaj je za zatvora. Može i u mirovinu i u zatvor. Bilo je takvih slučajeva.
Jedini gospodin BiH politike.
Negator genocida i akter proslava neustavnih praznika