Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaje Bakir:Vecerajte mene ne cekajte....:))
Šljam koji voli vise tuđu drzavu nego svoju. Niko Bosnu nije pokorio pa nećete ni vi! Ko se zadnji smije, najsladje se smije.
Sastalo se drustvo staro. Serijal se zove "Od Dedinja do Mostara".
O čijem trošku plaćaš skupe restorane i hotele, Čova? Da nije iz svog džepa? E narode blentavi.
je li se Mile dočepo mikrofona da koju zapjeva?
Ja sterilne večere.Ko da su sami aspirini na meniu i zalijevaju infuzijom.
Cijim parama se gozbite, sve vam *ebem !!!???
Samo žderite i pijte.
Koliko zla na jednom mjestu, i Sauron bi se prepao.
"Otkad je sveta,veka i nas, najveće protuve prigrabe vlast. Dno dna. Skupštinski leb bez motike. Dno dna. To spada u narkotike. Dno dna. Sa te se igle ne skida". -Balašević
Ma to je to..., mezica, vecerica i suplja za kamere....standardno!
Bakir je svojim nedolaskom napravio jedini ispravan potez jer im je dao do znanja da ako su stigli da podrze Covicev separatizam, onda nisu dobro dosli i time su dozivjeli politicki skandal i poraz.
E moj Vučko, umjesto da jedeš jednu finu večeru u Blagaju kao čovjek sa normalnim ljudima iz Mostara, Čovko te vodio u Cimu da se napiješ.
Zenio lik sina jedinca. Napravio svadbu od 100 hiljada maraka, pozvao buljuk naroda, sve i svakoga, osim svojih najblizih. Nikoga od brace, sestara, blize ili daljnje rodbine. Svadba bila i prosla, a narod danima usta ispirao sa likom koji je zenio sina. U sjeni je ostala svadba od 100 maraka, muzika, hrana, mladenkina vjencanica... narod je samo pricao o tome kako je lik nevidjeno djubre, jerbo gdje ces zenit sina jedinca a da ne pozoves nikoga od svojih...
kad nisu uspjeli u devedesetim god. u svojim zlim namjerama nece ni sad
Jebbem ja vama svima majku, od reda. Koji ste na slikama. I one koji nisu na slikama da ne zaboravim. Da se srusi i propadne u zemlju 99% planete - i samo BiH ostane - ja bih radije da poginem nego da odem dole da zivim.
Covketa za dozivotnog predsjednika BiH.