Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hinja
Realan političar koji čak i voli BiH.
Voli.Ko Mate Boban
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosna i Hercegovina nije nikakva "sastavnica" - ona je dom 3 etnosa - ali i bez njih postoji i postojat će. Sretan ti dan obnovljene državnosti Domovino!
POLUPISMENI , AKO MUDRUJEŠ O SVEMU, NEKA TI FRATRI ŠAPNU TKO IM JE DAO DOZVOLU ZA IZGRADNJU PUČKE ŠKOLE. SULTAN?PAPA? netko od Ugara, neki Franjin ili bobanov predak. MOŽDA HUSEIN KAPETAN!!?
Ne kaze covjek nista pogresno, jedino ne kaze zasto je takva situacija.
E jesi frajer u p.m. Hajde jedan put u životu kaži nešto konkretno pa makar i naopako
Kaze ne treba se kriticki osvrtati na to... Znaci,odobrava zabranu obiljezavanja Dana drzavnosti,samo sto to hinjski izvodi preko Dodika i ceka svoju priliku lesinar.
Zapovijednik logora
Tako Čovke reci kako misliš, realno je da ne misliš dobro BiH nego samo svojoj guzi !
E ovo je čisti dokaz da države BiH nema kao što tvrdi Dodik, jer da države ima skup bi bio održan, a Dodik bi se po hitnom postupku našao iza rešetaka!
Realno stanje koje odgovara bogatasima .
Realno bi bilo da si ti i lopovi kao ti u zatvoru !!!
Neka se Bosanski pravoslavci zahvale onima koji potpisase Dejton dobili su drzavu u drzavi a ti Krivousti nikad posavine neces dobit izgleda da te i ne zanima.A ovi na 23% po ovim malim seoskim kantonima puna usta BiH i ne znaju da je u Mrkonjicu 1943 antifašističko vijeće narodnog oslobođenja BiH datum koji se obilježava kao Dan državnosti naše zemlje.
dan.. taj dan.. samo da ne spomene drzavnost BiH.
A tebi k*o mrsko što fašisti-četnici ne dozvoljavaju proslavu DRŽAVNOG praznika Bosne i Hercegovine.
Trebao si da to osudiš . Postoje takođe i neke druge "realnosti" .
Covicu, ponjamke ti se realno u tvoja realna usta, da osjetis realan miomiris moga realnog izm.eta, a sve to u realnom i prelijepom prirodnom ambijentu nase prelijepe i jedine BiH.
Kao sto je bilo realno da on kao koumunista bude direktor vojne tvornice Soko odobren od UDBE, tako je danas "realno" da je on nacionalista uz kradeze. "Realno" je takodje da nikad nije polozio ispit "numericke analize" na posdiplomskom studiju u Mostaru, ali je postao magistar nekim cudom. I "realno" je valjda da niko za to ne pita, jer ugrozava "konstituvnosti" valjda. "Realno" je i da 3 posto Hrvata ne bi trebali imati 60 posto vlasti u ovoj drzavi nastaloj na Zavnobihy