Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrate se države i ti i Dodik. Država US komunicira sa drugim državama, naša se zove BiH, administrativne jedinice sa nižeg nivoa vlasti ne vode međunarodnu politiku.
Samo žestoko Milorade raspali, i Ratko Mladić je vezao UNPROFOR za bandere i mostove pa znamo kako završi i on i vojska mu.
Cijene se poduplale. Zasto?
Dodo,,najveći bosančero,priznao genocid i konstantno radi na ukidanju manjeg BH entiteta
Al eto normala vam je jer ste svi ipak na istoj strani
Đe gleda ovaj?
Ko voše "troši" Dodicka
Od prvog dana je jasno da Dodik rusi rs,to ko ne zeli vidjeti nije ni vidio...
Nije ovo nikakav zaokret.Ovo je očajnički potez.Osjetio je da mu se sprema kraj.Treba vratiti dug,nema para,Vučić se okreće EU,fali para,problemi sa energetikom,obećano mu puno za rješenje Kosova.Milivoj lubenica nije više glavni.Još mu nisu rekli: GOTOV JE
100 %. Vremena su kokuzna
A zasto bi razgovarao sa Beogradom
Priča li iko o biznisu? Sve neke političke besmislice koja koriste samo samopromociji.
Ebo ti Beograd mater buljavu
dodik je na ivica ludila, pa hajde mile potegni da te ameri sruše
I Vučić je digao ruke od Dodika,zato i jeste zadnji mjesec ovako nervozan,nesiguran i agresivan. Očigledno je da Vučić prati EU a Milorad Putina, a koga Rusi brane zna se kako završi.
Duduka nagovore sa strane da se blamira, pa se budali smiju