Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opozicija u RS malo jača od kisele
Mile Baja je najviše učinio za BiH od rs je napravio ekonomsku kantu i raselio bar 300.000 Srba iz rs ne bi volio da Mileta Baju osude neka nastavi sa svojom politikom bar još 20 godina.
Iste fekalije, samo nijanse
Ovo je onaj sto ne znas u kog gleda kad se nekom obraca
ovi iz eRS bi svi da budu neke srbende, neko malo veće neko malo manja, zamislite tuge glasačkog im stada svima njima, koje se jedino pali na srbovanje i iracionalnu mržnju spram države gdje žive....
Ne zna Igor bil piškio il kakio
Kako vas nije stid! Zabijate DoDICKu noz u leda! Sjeti se Vulicke! "Za mene Dodik ne da je Tito, on je za mene bog". Trebate ga podrizavati dok ne krene u zatvor!
gori si ti od njega samo te niko nista ne pita
Baya je jači od svih ,
srbo cetnicka banda sa odmetnicima pravoslavni Bosanskim cetnicima pocinila Genocid u SREBRENICI
Pa neće se mile branit valjda od svog novca, 😂🤣😂😂
G-din Crnadak je NAJTALENTOVANIJI, NAJISKRENIJI,NAJODMERENIJI .....U KOMENTARISANJU SVIH POLITICARA SVIH STRANAKA U BIH PA I U OKRUZENJU A MOZE SE RECI I U SPOLJNOJ POLITICI...BRABO ZA G- DINA CRNADKA!
Pitali smo umjetnu inteligenciju dal se desio genocid u bih https://iask.ai/?mode=question&q=Did+genocide+happen+in+Bosnia+and+Herzegovina%3F
Pitaj sud u Hagu a možeš sebi skinuti i presude pa se educirati po svim presuđenim tačkama za genocid
Yes, the events that took place in Srebrenica can be classified as genocide.
Šta kaže udruga životinja na ovo ? Njihov odgovor nas zanima jer evo hoće Ameri i bošnjaci da sude međedu
Tako je oko moje