Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na RTRS vijestima piše da je Dodik danas u Sloveniji i da su Dodika danas svi dočekali. Predsjedništvo BiH na RTRSu se ne smije spomenuti.
Republika Sumska je entitet, dakle nista. Dok je Kosovo Republjik
KLIX JE PUN CETALJA I UJKANA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa da, to je najbolje, samo produbljivati podjele i jacati mrznju. Ne daj Boze biti sa nekim srdacan. Nije u skladu sa tradicijom.
Srbi su okupirali BiH kao Izrael Palestinu. I istjeruju Bosnjake iz njihovih kuca, a u njihovim dvoristima grade crkve.
seljak jedan, seljak drugi
mile je bosanac srcem i dusom to se zna jos iz perioda njegovih mladjih dana cak postoje video snimci u kome kritikuje svoje danasnje heroje ratne zlocince, medjutim skuzio je fazon da nacionalisticka retorika je obecavajuca koja ce mu jos dugo osigurati fotelju i vlast..
Milanović ništa nije slagao
Srela se dva najveca primitivca na podrucju Evrope. Oni su vrh primitivizma jos od vremena Tudjmana i Milosevica. Mada je Milosevic jos za ostalu trojicu i koliko toliko pristojan.
Crnadak bi, da je bio tamo, jednim okom gledao u stranu.
lol XD
Crnadak u depresiji zato jer ga nisu pozvali :(
KLIX JE PUN CETALJA I UJKANA
Svi koji nisu bhalije za tebe su čede i ujkani ??? Zar ne ishlamo-fashisto!!
ja ne znam sto mi moramo zivjeti sa Srbima. ekonomski ih drzimo u životu. Sarajevo ubire vise poreza nego citava RS.
Komsic po tu ri ca radi sto su nekad radili izdajnici Bosanskog kraljevstva
...na koljena o reci oooOO...
Vrana vrani oci ne vadi.Americki covjek koji se vise bori za hrvatske interese,naravno prezime dodik je daleko od srpskog prezimena...
Pa druze, ne kaze se dzaba "politika je k**va"
klix stvarno ne zna o cemu vise pisati, sada cemo analizirati sto je tko popio i pojeo i kako to "utice" na odnose srba unutar drzave, van drzave, europe i planete...
Ni jedan nama dobro ne misli.
Pa nije Milanović ništa slagao da bi se Dodik ljutio.