Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo ko i kada dođe na vlast umjesto Dodika - RS će nestati za godinu dana. Treba biti samo strpljiv jer ovo je maraton za BIH.
Sreća da postoje Zadruge, Youtube,tik-tok, Farme jer sva srbadija se tamo preselila i ako Bog da da tamo i ostane. To je danas jedna plitka rulja koju vučko voda ko vola po kupusu.
Neće nestati jer je dio Daytona, ali neće ni postati što misle da može. Ostat će još jedno vrijeme entitet sa srpskom dominacijom, a kada dođu na red evropski standardi i Evropska konvencija morat će se mnogo tu izmijenjati što će ih konačno uvjeriti da su nas sve zajedno džaba mučili 30 godina.
dobro mi je djed govorio.... dijete ha govno ha zemlja ispod govana.....isto
Sta ti smatras ti ne znas ni gdje se nalazis ni ko si ni sta si i ti nesta predlazes, pa sta je ovo ljudi jel samo mene nervira ovo ko nam vodi drzavu i ko se pita pa jesmo li mi tolike ovce da trpimo sve oovo?
Sreća da postoje Zadruge, Youtube,tik-tok, Farme jer sva srbadija se tamo preselila i ako Bog da da tamo i ostane. To je danas jedna plitka rulja koju vučko voda ko vola po kupusu.
Ovime je Crnadak potvrdio činjenicu da je PDP samo deklarativno proevropska i pomirljiva stranka, kako to vole reći za sebe. Kao i Dodik što je bio u početku karijere. Valjda tamo ne možeš do vlasti ili ostati na vlasti ako nisi nacionalista.
srbuj makar slamu jeo, jadniče
Ovdje trebaju sve strane sudije da budu jedno dest goina da rastjeraju ovu mafiju da dahnemo dušom.
Kako god, ministra finansija nece dobiti.
Sve je regularno u BIH,evropski Crnadak,utakmica Borac Igman,3 i 4 gol Borca iz ofsajda,vidi se iz aviona😁🤣🤣
taj crnadak je bio u blackedu, on i dvojica jos, on je jedini bijel bio. ko skonta skonto je. goodbye and thank you for ascepting dis invitejsn from o bi en ti vi