Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rs=genocidna vojska
Treba mu sad dildo gurat svaki dan
Nekada nije bilo interneta....zamislite Vi koji niste dozivjeli to, da sada upalis TV...na tv-u samo par 'domacih kanala' i ono udaraaa zaudaraa na naZi pricu i problemima...pa naravno da ce da bude belaja...ali danas?? Danas NAS ne mogu uzeti na tu pricu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mater ti ebem srbocrnogorskocetnicku
litijaš
Genocidna tvorevina.
ima dobru sisu haha biće omiljen među rajom u zatvoru
Smrtna kazna ili doživotna robija?
Sad ga pustite da se brani sa slobode.Uobičajen postupak da dotični završi u Srbiji leglu zločinacaSrbija je postala ko Argetina poslije ww 2, svi zločinci su tamo završavali i bili mirni.
Što sad Crnogorac? Zar nije srbin? Gdje god živjeli oni su Srbi. Genocidan narod!
Jos jedan cuvar svetinja.
Slični sad kao brane svetinje...
krme
Koji su to paćenici, nikad u životu nisu mogli imati dobru zensku ili nikakvu nisu imali pa siluju u ratu i misli da je tad muskarcina a tad je najveci luzer na svijetu, sa tim cinom sebi dokazao koliko je zapravo daleko od muska i covjeka... Luzer i zlo
Imal ovaj familiju??
Dajte ga u Zenicu....i recite zatvorenicima za sta je tu! Najjednostavnije rjesenje
pic.e cetnicke jedino i mogu napadati sela poput Foce i slicno
Jedan od mnogih iz fasisticke VRS koji su ovo cinili. Malo ih je casnih. Ovakvi su stvorili fundament danasnje RS. Genocidni entitet. Genocidan narod.
Sve “junaci” u ratu,a u miru se kriju kao pi..ice!!
Djikssss orginal. Garant je glavi bio na litijama