Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ministar, zasto ne snosi posljedice, sta radi tuzilastvo ???
Ne galami. Bolje i taj ministar nego SDA.. Jel tako trojkasi?
U rukovodstvu Državnog parlamenta sjedi čovjek sa crne liste Marinko Čavara. SDP i Našao stranka iako su dobro znali ipak su podigli svoje neoliberalne ručice za takvu osobu. Tako su zauvijek izgubuli kredibilitet da pričaju o bilo kakvim principima.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sad postu eresa pod sankcije, uskratiti im sve medjunarodne transakcije, pa da vidimo kako ce onda.
Sto Institucije.Ne iskljuce smjene.Procesuiraju Crnolistase.Zasto ovi ljudi odlucuju u ima naroda.u ime drzave.
Crna lista je Fluidna stvar! Zavisi kako se zove taj koji je na njoj. Ako je recimo Marinko, to nema nikakve veze. Možda mu je to čak plus u njegovom CV-u te ga automatski treba unaprijediti u nekakvo rukovodstvo države!?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gdje je crna lista za pomagače genocida u Gazi?!
Gdje da Čavara ne prima platu. Treba biti na kokainu svaki dan, nije to jeftino.
Može RS i Dodik sve i niko im ne može( i neće) ništa.sve prijetnje su samo zamazivanje očiju Bošnjacima
Poštu RS-a pod sankcije.
Smešno Neši, Siniši se smeši...
Jedino su ove face ružnije od Forte, Njive i Košarkaša..
Imaju pravo na platu. Kakav je to način?
Imaju i gradani BiH pravo na dostojanstven rad u svojoj maticnoj drzavi a ne da ih ovi otjeraju van drzave zbog korupcije,nepravde itd !!!!!
Nije lijepo od vas nazivati "crnolistasima" Trojkine koalicione partnere koje su oni sami birali sebi u koaliciju i vlast.To nam onda govori kako ni oni nisu nista bolji od njih jer s kim si takav si.
odgovorne iz Ministarstva finansija najstrože procesuirati
ništa novo u g rš , pakšu prezident, pakšu političari, hroktanje, psovanje, laganje, prevare, napadanje, mržnja, primitivizam, veličanje zl. , negiranje g. , crne liste, đikanluk, srednji prst itd
Zatvorit ce vam i postu.
Sauron et al.
Da bog d'o trebalo im za lij----ve !!!
Zasto se ne moze preko poste primati novac za svoj rad? Kako penzije idu preko poste...ne zanimaju me konkretno ovo crnolistaši, ali banlama idu u korist toliko da su prevrsili svaku mjeru kud ces dalje da si primoran da novac drzis na racunu, jer recimo ako si novac nekad podigao, ne zele ga nazad u istom iznosu za mjesec dana...i smatraju ga prljavim novcem, i samim tim te primoravaju da novac drzis na racunu da oni mogu raditi sa tvojim novcem i na osnovu njega zarađivati.
Ne razumiješ bosnjacki mentalitet: stranac je rekao i tačka"!
Čuj nezakonit. Od kad to. Ne navijam za nikoga. Ali objasni, čuj nezakonit.