Crveni križ Kantona Sarajevo i ove godine organizira prijem kurbanskog mesa za Centralnu kuhinju, u kojoj se, za građane Kantona Sarajevo, priprema 2.070 obroka dnevno i distribuira na 18 lokacija na području Kantona Sarajevo.
U toku Bajrama, kurbani se mogu predati u Centralnu kuhinju u ulici Braće Begić br. 11 (Koševsko brdo). Kurbani se mogu predati prvi dan Bajrama (subota) 4. oktobra od 10.00 do 17.00 sati, drugi dan Bajrama (nedjelja) 5. oktobra od 08.00 do 17.00 sati i ostali dani od 08.00 do 13.00 sati.
Kontakt telefoni su 033 201 218 i 061 170 227, saopćeno je iz Crvenog križa KS.
Možda vas zanima
Planirate li posjetu?
Da li su cijene na Adventu u Zagrebu previsoke? Porcija fritula od 5 do 11 eura
Vezani članci
Bez blagdanske atmosfere