Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo ima imidž evropskog Jeruzalema .. a uskoro ce imati imidž Evropske Palestine… sa ovakvim debilima na vlasti.
Dodik neki dan zaprijetio da ce javno reci kome narkoboss Tito iz Dubaija placa troskove. Nakon toga je Konakovic odmah odletio u Dodikovu jazbinu da potpise sve sto Dodik trazi. To vam je dogovor Dodika i Trojke.
Već je evropski Teheran. Kakav imidž evropskog Jeruzalema. Pa nema tamo ništa osim muslimana. To jedino muslimani tepaju gradu s preko 80% muslimana da je multikulturalan. 😂 Sarajevo je danas multimuslimansko i vidi se
Sabina Ćunić, beskorisni uživalac budžetskih benefita, jedna od mnogih.
Haje nam baš ti malo o tome.
Nije potpisala prijedlog smjene nasilnika Košarca
Jeste pricitali pismo srebrenivkog igumana Camilu Durakovicu??? Nabijem i tebe i deklaraciju!
nabijem te više...
Sutra se potpisune ista deklaracija u Banjaluci a prekosutra u Z. Mostaru poslije nedeljne mise.
ChatGpt ce vrlo brzo biti jaci od religije. Pitajte ga sta misli o religiji i onda ga pitajte da vam detaljnije sve pojasni
Pitao ga i potvrdio mi da je bio genocid u Srebrenici i da su ga pocinili srbi, eto pitaj ti ako meni me vjerujes
A kada ce biti potpisan ugovor sa Islamskom Zajednocom..sa druge dvije vjerske zajednice je to zavrseno prije 20 godina?
ljigava..fuj
Ako ste potpisali , da li to znači da žena koja nosi islamski propisanu odjeću može raditi u oružanim snagama BiH??? Pitam za jednu sestru.
Zaista ogroman uspjeh To važno pitanje će pomoći BosanskoHercegovackom društvu po pitanju vjeroispovijesti.. Bez potpisane deklaracije mogli su nam zabraniti i crkvu i dzamiju
Zijevam
Ako se zarati opet ce nas poklati. Mi neke mirovne deklaracije, ljubav, suživot bla bla ostali se naorzuvauju sabiraju u svoje torove.