Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moja Sabina. Nisi ni počela a već si se isprljala. Glasala si za Nešića, Krišto i ostalu krimi bratiju samo da bi tzv.tvoji došli u vlast? Po čemu si ti onda drugačija od SDA? Izgubila si kredibilitet. Ti se sad pravdaš a to u politici znači završila sam.
Isto kao što nisi podržala izbor Vijeća ministara u čijem je sklopu Nenad Nešić i ostala kriminalna bratija? Duboko si me razočarala, a toliko sam ti vjerovala.
Sabina znaš li ko je Sead Čudić
Da nije sda ko bi znao za tebe hahah
LICEMJERKA !!!
E vidjecete veoma brzo da ovim sto radite samo jacate SDA to ce te vec vidjet za godinu i po ka budu izbori za gradonacelnike
A glasacu za vijece ministara u kojem sjede znamo vec ko.
Sabina sve si naslijedila na svog baba.
Jesi I ti I stranka bitan faktor.
Debilkuša iz KOS-ove stranke.
a za čavaru glasaš koji je na crnoj listi.pogubila se
Ona je svasta rekla i ranije, te nece podrzati osobe pod sankcijama te nece podrzati kriminalce...sve su oni kao i drugi pogazili.
"Ako nema zajedničke ideologije, nema programa, kao što nemaju, onda očigledno ima interesa." Je l' ovo isto vrijedi i za Našu stranku? Ili oni imaju zajedničku ideologiju sa SNSD, HDZ i NiP? Koja je ovo manipulatorka, lažovka i ublehašica...
Tako i treba. Kako ćeš glasati za koaliciju sa SDA kad si u koaliciji sa dodikom i čovićem, dva najveća rušitelja BiH. Svako smrdi svojim tijelom.
Cudic jedna obicna muza
Inače ovi iz Naše stranke poznati po držanju do principa i karaktera!?
Biti u vlasti s Sda znaci popiti otrov.
Ti si nedavno pokaza za koga glasas i na kojoj si strani, steta!