Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci jos jedna neobavezujuca rezolucija zahvaljuci kojoj su Sabina i Sasa potrosili desetine hiljada mara putujuci po svijetu, uzimajuci dnevnice kako bi ubijedili par parlamentaraca da potpisu neko neobavezujuce misljenje. Sve to dok je na snazi Zakon o negiranju genocida i velicanju ratnih zlocinaca koji se ne provodi jer Sabina i Sasa nisu uradili ama bas nista kako bi doslo do provodjenja zakona iako su drzavni parlametarci. Jednostavno genijalno!
Pa vama Dodik u Konjicu u lice psuje elemente recolucije u Srebrenici, aloooo demagozi vi ni repom da manete
Mislim da će ćudić ispucati ovo do kraja mandata i nikad vise... Ubleha
adresirali sami sebe, ne kontam
Bosna nije u pravnom smislu država već strani protektorat ! Sve dok je Dejton na snazi taj ustav ne znači ništa ! Da nije tako ne bi se stalno vukli po nekim vijećima u stranim državama i tužakali se !
KAKVE VEZE IMA STO SU JOJ DALI PODRSKU KAD SE U SVOJIM ZEMLJAMA NE PITAJU KAKO CE KOD NAS? POPULIZAM S[L]ANINE
Vidi ti njih dvoje, al su se zadali. Grdne moje rane
Nista prozivanje Schmidta zbog presude Kovacevic, nista to. Ako ta presuda padne dzaba sve, HDZ ce izgurat legitimno predstavljanje do kraja
Problem BiH je što nije građanska država ni u tragovima . Na žalost , od izbora 1990 čvrsto je u raljama kleronacionalista ( 97 % ) pa tako ne možeš naći skoro ni jednog normalnog političara a za sve su krivi narodi koji su iste doveli na vlast i sada poslušno čekaju da im daju mrvice .
Zasto to niste integrirali u plan rasta, 2 veca ublehasa se nisu mogla sastati
zato sto nisu dali sefovi Dodik i Covic. populista 2
Kada ste oboje imali priliku da provođenje odluka Ustavnog suda ugradite u Plan rasta kao neophodnu reformu sto je trazila EU i 4 kantona, vi ste prihvatili Dodikovu igru da se obrise ta reforma skroz. Sad idete u Vijece Evrope koje nema apsolutno nikakve nadleznosti da gurate nekakvu rezoluciju koja nema nikakvu pravnu jacinu za razliku od eventualne reforme u Planu rasta koju ste obrisali. Klasicni populisti i manipulatori