Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri bosanskohercegovačke nacionalne stranke su glasale protiv antikorupcijskog zakona? Za POVJEROVATI!
glasale su protiv hdz i snsd nemoj bit pglu kad to nisi
Te reforme zakona smo trebali davno usvojiti i primijeniti. Radi sebe, ne radi toga što EU traži. E sad skontajte sta je Dodikov, Bakirov, Covicev interes, a šta interes države BiH i postenih ljudi u njoj.
Cuj ove zalfije.Vidi se KOSovi geni
Ova stoka nagura po 10 milja mjesečno u dzepove. I oni pomažu samo sebi i svojoj familiji. Koga više boli ku*ac za EU. Najbolji savjet svima koji mogu, idite što dalje od ove države ako mislite dobro svojoj djeci.
Tebi bih pomogao da budes noseca!
potpuno tačno, i plus SDA koji su kumovali ovim blokadama snsd hdz-a kad su glasali za njihove kandidate, a znali već tada da će time potpuno olakšati blokade i opstrukcije.....
Nesernjaj Čudić
Jest eto,čim ti budeš na vlasti nama će teći samo med i mlijeko.
mislis i na promjenu vlasti u KS
pametno.sa ova tri ,neće nikad.
Dobro rečeno
Ne kontaju još graDŽani čemu služe izbori. U Bosni sa kontanjem malo sporije ide.
Svaka rijec joj zlatna i na mjestu
Samo promjena tj. skinuti naciokartele a animirati dijasporu da glasa,
Samo promjena tj. skinuti naciokartele a animirati dijasporu da glasa,
Pa hajte, promijenite vlast u BL i Širokom. Ali neee, oni uopšte nisu vaš cilj, vaš cilj je Sarajevo, obilan budžet, palamudnja o svemu i svačemu bez konkretnih, provodivih mjera osim naravno parade za koju će se založiti u svakom pogledu.