Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novaliću treba jos jedna optuznica....pogotovo nakon one izjave danas.....novalica u zatvor
Vrijeme je da se objavljuju puna imena sa godistem preminulih ako se zeli disciplina od naroda. Ne vidim zasto bi to bila bilo kakva diskriminacija i narusavanje privatnosti. Ako bi neko moj preminuo od covida ne bi mi smetalo da se objave podaci u nekom sirem interesu za dalju borbu. Da li je to nacin da se laze sa brojem preminulih, nacin da porodice ne bi iznele u javnost i druga oboljenja svojih najmilijih? Da li ima ikakvog razloga kriti imena? Ovako dalje nema smisla vjerovati bilo kome.
dok je lopova na vlasti oni ce i krasti, nema tu zatvora
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hebeš zemlju gdje varalica seoskog tipa moze biti premijer...svi znamo da je fadil sa sela samo opanke donio a i njih je ukrao kako pričaju seoski prvaci
Hajmo zatvoriti cijelu FBiH, pa i kantone u kojima je situacija pod kontrolom, kako bi se od preuzimanja odgovornosti spasila vlast u KS
Ne znam vise sta EU ceka i kakva je ovo neodgovornost. Kovid pasosi su najpametniji izum 21. vijeka i trebaju biti u upotrebi sto je prije moguce, time bi se sprijecio nepotreban priliv ljudi u zemlje EU. Kad se pandemija stisa rulja ce nagrnut u EU i eto novih zarista. Sto prije stave kovid pasose u upotrebu, to cemo prije pobijedit ovu veleposast.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Moj user 439, gospodin Fadil Novalić, za tebe botu vajne nam ČETVORKE, gradsko je čeljade, gospodin parekselans. Fakultetski obrazovan, na pravom, gradskom fakultetu, a ne kao tvoji šefovi difovci po nekakvim hercegovačkim selendrama. I, k svemu tome, ostvareni biznismen, koji se posla premijera prihvatio da bi svojoj državi pomogao, odbranio je, kao i u ratu što ju je branio, a ne kao šefovi ti Forto i Kojović. Zato, sikter!
Novalic je retard za enciklopedije sa svojim izjavama !
Pa šta je pogriješio. Zoran Tegeltija i Ankica Guduljević su trebali da rade za državu Bosnu i Hercegovinu i da se potrudi da svi dobiju Vakcine u Decembru. Ali pošto su dobili upute iz političkog Zagreba i političkog Beograda oni više nerade nego što rade. I sad žele svima pokazati kako je odgovorni krivac Novalić. I naravno imaju ovi pjetokolanaši koji su zajedno u službi političkog Beograda i političkog Zagreba ruše državu Bosnu i Hercegovinu
Pa šta je pogriješio. Zoran Tegeltija i Ankica Guduljević su trebali da rade za državu Bosnu i Hercegovinu i da se potrudi da svi dobiju Vakcine u Decembru. Ali pošto su dobili upute iz političkog Zagreba i političkog Beograda oni više ne rade nego što rade. I sad žele svima pokazati kako je odgovorni krivac Novalić. I naravno imaju ovi pjetokolanaši koji zajednu u službi političkog Beograda i političkog Zagreba ruše državu Bosnu i Hercegovinu
Jadnog parlamenta u kojem ova zena sjedi. Pa onda je u svijet ne tako davno poslala najruzniju sliku Bosne i Hercegovine od rata na ovamo, pricu o zavodu u Pazaricu.
Cudicka iz Nase Stranke. Misilm da to sve kaze samo o sebi. Bljak
Ja kontao Srdjan Mandic pa se obradovao da je živ :) znaci još ga nema od 16.11 :) ne sjećam mu se vise ni boje glasa a kamoli izgleda ; frajer propao u zemlju isto ko Tana i Muzur
Ajde ba placenice vanjski saradnika, procitana si.
Puno se pitas za nekog ko isto tako nista ne radi, nego samo cuva jezik u mokrom
Fadil Novalić "Faćo-korona penzionerska" stabilizovao federalni fond PIO/MIO kaže njegov šef. Tačno, jednostavno i primitivno opljačkao penzionere za cca 10 procenata smanjenjem koeficijenata valorizacije. Sad veli, neće on da izigrava državu. Izigrao si ti sve moj Faćo kada si se stavio iznad zakona. Kad si ti i tebi slični na pozicijama koje ne zaslužujete onda nema ni države. Aferim.
"Mjere su urodile plodom" po Mandicu jer se masovno umire, a umirace se jos. On i "njegovi" su se vakcinisali ili ce se vakcinisati u Hrvatskoj, pa mjere su onda dobre da ovdje pomre sve vise onih koji nisu "njegovi". A i opozicija da ima imalo pameti i da ista rade vec bi podnijeli krivcicne prijave i protiv njega i Novalica i Turkovic i svih ostalih umjesanih.
Selektivne FGR krivice. HDZ nikad nije kriv ni kad glasa protiv Cudickinog izvjestaja o Pazaricu, ni kad Mostar otima, ni kad aparthejd u Stocu provodi, za sve su krivi Bakir, Fadil, SDA itd. Cudicko kad cete na Kojovicevim Palama opcinski odbor stranke osnovati, kojim ljudima cete ga popuniti? Sto se protiv nacionalista u Kresevu, Kiseljaku, Dobreticima, Tomislavgradu, Sirokom Brijegu, u Grudama, Citluku ne borite? Valjda je borba protiv nacionalista samo u Opcini Centar i u Tuzli?
Heheh ne znam bi li se smijao ili bi plakao kad vidim ko , kako i na koji nacin odlučuje o sudbini naroda kojem zivot visi o koncu. Laptopcic, foteljica sa anatomskom spužvom i ugodna kucna atmosferica. Ako tome dodamo par hiljada maraka jadne i cemerne platice sto primaju onda nema druge nego vam skinut kapu. Sta je rizik od virusa naspram vase zrtve i rizika svakodnevnog da cete dobiti hemoroide od sjedenja za laptopom,nista.. olos do olosa mrtvih najmilijih vam se sjetim !
Svako punoljetan može podnijeti krivičnu prijavu. Izvolite
e eva izjava pokazuje koji intelekti upravljaju nama-državom