Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeftini politički poeni! Eto sad će Bošnjaci pohrliti davati Našoj stranci glasove zbog njene inicijative!!! NIKAD! Idite po Grudama , Širokom i LKtašima sabjerite glasove i prosipajte šuplju koju ste godinama prosipali po Sarajevu! Ljudi neće nasijedati na ovakve jeftine trikove!!!
Emela ćeri, smorila si sa svojom potrebom da budes u medijima i centru paznje. Ako si vec toliko u vjeri, valjda znas da se u prvom planu nikad nisi trebala mijesati sa muskarcima, a da ne pricam o samoj vojsci, ratovanju i vjerskom poveznicom nabrojanog sa zenama.
Hidžab je dio arapske kulture i običaja. Nije naše.
Sabina, o kojem to broju zena pricas , rekao bi neko da te sluša da je kod nas takva emancipacija da zene kod nas prvo u armiju odu pa.sve drugo
Kakav populizam. Bolje vam je da pricate o pravim problemima, o ubistvu na Vilsu, prozovite policiju, sudstvo...radi jedne jedine zene rasprava o marami...jbt kao da nemamo pravih problema.
Ti i Naša Stranka ste PORAZ političkog i društvenog sistema! 19 jan.2019.god.Predsjedništvo Naše Stranke na sjednici u Sarajevu jednoglasno je donijelo odluku da ova stranka neće ići u koaliciju sa SDA,HDZ-om i SNSD-om ni na jednom nivou vlasti.Sabina ODŠUTILA drugi snimak nasilja nad ŠTIČENIKOM Zavoda Pazarić jer su to sad vaši KADROVI.Kad se pojavio PRVI snimak Sabina je bila OGORČENA i grlata,jer je dir. bio iz SDA.Uku PREVARIO mlade, ŠUTNJA u Konjicu...👎
Jazuk vojnikinja 😄
ima i drugog posla sem vojske da rade
Laž je u samom biću Sabine Ćudić...
Ako ćemo pošteno po islamu žene ne idu u rat, samim tim ne idu ni u vojsku. Ako je ova djevojka tolika vjernica da se pokrila, ne bi trebala ići ni u vojsku.
Ako je to jedino goruce pitanje u Državi ko će šta nosit i nece nosit...Bavite se usvajanjem Reformi i zakona...Usvojite Europske zakone u Kantonima.Učite,vježbajte...vidite kako će zakon biti provodiv u kantonima imate priliku...isprobajte...Budimo bolji od drugih i za primjer drugima.